Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop söndag 14/8

14 augusti, 2022

Väduren 21/3-19/4

Det blir en lugn och skön dag där fokus ligger på hemmet och på att inte stressa. Idag vill du bara vara med familjen eller din partner. Du ställer in alla planer som medför att du måste bort från din hemmaarena. Söndagen handlar om hemmamys.

Oxen 20/4-20/5

Du agerar på en instinkt idag och det visar sig vara helt rätt. Oxen är inte den som brukar vara så finkänslig men idag så säger din magkänsla dig att göra på ett visst sätt och då gör du det. Just nu är Månen stark i ditt tecken och det ökar din intuition.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en risk att du säger fel saker idag. Det är som om det bara hoppar grodor ur munnen på dig hela tiden och du kan inte hjälpa det. Ditt största problem är att du bara reagerar. Du tänker helt enkelt inte innan du öppnar munnen.

Kräftan 21/6-22/7

Under söndagen försöker du att bara vara. Det var länge sedan du hade en helt kravlös dag där du kan stanna i sängen hela dagen om du vill. Oavsett om det blir en filmdag i sängen eller lite mer aktivitet så njuter du i fulla drag.

Lejonet 23/7-22/8

Du har ett behov att få uttrycka hur du känner och det gör du med besked idag. Den här kaskaden av känslor kan väcka förvåning i din omgivning men det struntar du i. Efteråt känns livet bättre. Du har blivit av med det som du gått och burit på.

Jungfrun 23/8-22/9

Du tar flera egna initiativ idag men du får dålig respons från din vän. Det gör dig ledsen och besviken att hen inte anser att du är värd mer ansträning. Tänk på att ni ser på er relation på olika sätt, där din vän är nöjd anser du att det behövs förbättringar.

Vågen 23/9-22/10

Under söndagen njuter du av livet lite extra. Det blir en dag som handlar om att få vara impulsiv och gör det du vill. Du har så många regler och rutiner att följa i vardagen att den här formen av frihet blir höjden av lycka. Det blir en fantastisk dag.

Skorpionen 23/10-21/11

Du fräser åt en närstående bara för att hen är i vägen idag. Det handlar mer om dig själv än om något som din släkting gjort. Du behöver få vara ifred med dina tankar och en möjlighet att sortera dina känslor. På kvällen är ditt humör bättre.

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir intressant. En konflikt eskalerar och det beror delvis på ditt uppförande. Du gillar när det händer saker och du är inte främmande för att provocera för att få fram reaktioner. Kvällen blir lite mer stillsam. Den ägnar du gärna åt en hobby.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen blir slutet på en lång, produktiv och intressant helg. Du har på avstånd betraktat konflikter, förälskelser och intriger. Själv har ditt fokus legat på att prestera och det har du gjort med besked, det märks på de nyheter som du får idag.

Vattumannen 20/1-18/2

Under söndagen vill du sova ut och ta det lugnt. För dig handlar dagen om återhämtning efter en härlig men väldigt aktiv vecka. Du har hunnit med mer på några dagar än du gjort på flera år. Då är det tillåtet att få ta en paus.

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu kämpar du emot en impuls som du har eftersom du vet att den är inte bra för dig. Att du kommit så långt att du insett att det här behovet delvis är destruktivt för dig är en viktig och avgörande insikt som kommer att hjälpa dig framåt.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud