Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop lördag 13/8

13 augusti, 2022

Väduren 21/3-19/4

På lördagen vistas du utomhus så mycket ditt schema och vädret tillåter. Det blir en bra dag som andas sommar och frihet. Du trivs bäst under den här tiden på året, dels för att du orkar mer och dels för att livet levs lite enklare på sommaren.

Oxen 20/4-20/5

Idag är du rastlös och vill hitta på saker men din partner tycks vara nöjd med att pyssla hemma. Du försöker dra med en vän på äventyr och efter lite övertalning så hänger hen på. Det blir en dag i nya, spännande miljöer där du upptäcker konstnären inom dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du bestämer dig, tvekar och bestämmer dig igen. Hela dagen kretsar kring en velighet som du lånat från Vågen. Att du inte kan eller vill fatta beslut beror till stor del på att du är på väg att avsluta ett kapitel i ditt liv, men du är inte känslomässigt redo för det.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Idag chansar du lite och det visar sig vara något som går hem. Din vilja att öppna upp dig överskuggar din rädsla för att bli avvisad. För Kräftan är det viktigt med en känslomässigt engagemang i alla förhållande, både de passionerade och de mer vänskapliga.

Lejonet 23/7-22/8

Du rör dig i kretsar som i vissa ögon kan betraktas som lite riskfyllda. För dig är det roligt att söka dig till utmanande situationer och intressanta människor. Du lever upp i den här typen av lite skumma miljöer. Kvällen handlar om att ta för sig.

Jungfrun 23/8-22/9

Det finns en uppgivenhet i ditt tecken som inte funnits där innan. Det är som om du slängt in handduken i en fajt som betyder mycket för dig. Det handlar både om att du inte orkar slåss och om att du inte har sett något resultat av dina ansträngningar.

Vågen 23/9-22/10

Idag jobbar du i högt tempo om du arbetar. Är du ledig är det hemmaprojekt på hemmaprojekt som avlöser varandra. Det finns en rastlöshet hos dig som gör det svårt för dig att sitta still och bara ta det lugnt. Du vill vill se resultat växa fram.

Skorpionen 23/10-21/11

Under lördagen försöker du äntligen att varva ned ordentligt. Du varken orkar eller vill ta tag i projekt hemma. Om det är skitigt hemma går du helt enkelt ut och hittar på något som inte har med vardagen att göra. Du behöver få känna dig ledig.

Skytten 22/11-21/12

Du ställer höga krav idag och det är inte säkert att dina förväntningar infrias. Tänk på att de personer som du har i din närhet inte är lika snabba på att reagera och agera som du är. Om du vill att saker ska hända är det lika bra att initiativet.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen blir både rolig och utmanande på samma gång. För första gången på länge känner du dig sedd. Under lång tid har du kämpat för att bevisa vad du går för och den här helgen ger allt ditt hårda slit resultat både i form av prestation och erkännanden.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns humor och glädje i ditt tecken idag. Du ä nyfiken och vill upptäcka nya pärlor i det område som du för tillfället befinner dig i. Det blir en impulsiv dag där du följer din magkänsla. Kvällen handlar på sätt och vis om att fira något eller någon.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har möjligheten att ägna dagen åt en hobby, samtidigt så drar jobbet i dig, särskilt om du delvis arbetar hemma. Du har svårt att helt lägga ditt jobb åt sidan fast du är ledig. Gör det, du behöver få dagar där du helt kan koppla bort vardagen.