Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop torsdag 11/8

11 augusti, 2022

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen försöker du att undvika ett visst samtalsämne eftersom det gör dig obehaglig till mods. Det handlar om något som är känsligt både för dig och för din vän. I övrigt en trevlig och social dag där du möter en del nya människor.

Oxen 20/4-20/5

På torsdagen försöker du varva ned ordentligt om du är ledig. Då handlar dagen om lättja och om att njuta av nuet. Jobbar du försöker du att inte stressa, Att stressa påverkar ditt humör negativt. Kvällen handlar om familjen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du rättar till ett misstag idag. Det kan vara något som du själv åstadkommit eller något som en kollega orsakat, för dig är inte det viktiga vem som gjorde fel, utan att det blir rätt. Under eftermiddagen får du höra en hel del skvaller av en kollega.

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att anpassa dig till det nya i ditt liv. Du är inte riktigt bekväm med vad som sker just nu och därför försöker du klamra dig fast vid gamla vänner trots att vissa relationer helt enkelt inte fungerar. Släpp taget och våga pröva dina vingar.

Lejonet 23/7-22/8

Det finns något missnöjt över ditt tecken och det grundar sig i att saker inte riktigt går så som du vill att de ska göra. Du försöker att bildligt tala förflytta berg när det vore enklare att hitta en anna väg. Ibland är det bra att acceptera det oundvikliga.

Jungfrun 23/8-22/9

Du är lika envis som du är positiv idag. När en kollega inte orkar finns du där och både stöttar och pushar hen vidare. Din förmåga att se det som är bra med ganska nattsvarta situationer är en ovärderlig tillgång. Din kollega är tacksam att du finns.

Vågen 23/9-22/10

Idag verkar du befinna dig i en miljö där man kan höra historiens vingslag. Den här platsen ger dig ny inspiration och en förståelse för hur bra du har det trots allt. Ibland är det nyttigt att se saker ur ett annat perspektiv för att uppskatta det man har.

Skorpionen 23/10-21/11

Du tar ett stort steg framåt när du fattar ett beslut om din framtid idag. Du har förhalat det här avgörandet länge, men nu inser du att det bara blir jobbigare för både dig och din omgivning. För att komma vidare framåt måste du välja väg.

Skytten 22/11-21/12

Det finns en härlig känsla i ditt horoskop och det beror på att du äntligen börjar känna dig bra, eller i alla fall bättre. Det blir en dag som kretsar kring personer som står dig nära och om att bara få vara med dem i lugn och ro. En bra dag.

Stenbocken 22/12-19/1

Under torsdagen har du en del att göra och du känner dig lite stressad eftersom du gärna vill prestera. Samtidigt som du känner press så får du mycket beröm för din insats och det gör dig glad. Idag får du höra ett rykte om en person som du blir nyfiken på.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen handlar om att göra så lite nytta som möjligt, i alla fall om du är ledig. Att njuta av livet och bara ta det lugnt är ditt sätt att återhämta dig efter en tuff period. Jobbar du så finns det en positiv anda på jobbet som gör det kul att arbeta.

Fiskarna 19/2-20/3

Du ser en möjlighet att förändra och du tar den. Du vill gärna påverka, men då måste du vara lite mer envis än du är i nuläget. Fisken har lätt för att ge upp om det blir för jobbigt. Det kan vara en tillgång i vissa fall, men inte i det idag.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud