Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop onsdag 10/8

10 augusti, 2022

Väduren 21/3-19/4

Du drar dig undan en person som går dig lite på nerverna just nu. Hen är snäll, men kan vara väldigt tröttsam. Det är som om hen suger musten ur dig. Under dagen tvingas du konfrontera en rädsla som du har och det går riktigt bra.

Oxen 20/4-20/5

Idag upplever du nya intryck och nya saker i en invand miljö. Du ser på din omgivning med fräscha ögon och en härlig energi. Dagen handlar om upplevelser, om det gamla blandat med det nya och om att njuta av livet fullt ut.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du diskuterar en hel del med en person som står dig nära. Ni har olika utgångspunkt och det hjälper dig när du ska lösa viss dilemman. Fler prepektiv gör det enklare att hitta en lösning på problemet. Kvällen blir ganska lugn.

Kräftan 21/6-22/7

Du förstår vad det är din vän vill säga, men det innebär inte att du håller med hens åsikter. Nu ska du försöka få din vän att förstå att du kan tänka annorlunda samtidigt som kan respektera hens åsikter. Det blir en het diskussion.

Lejonet 23/7-22/8

Du är lite trött idag och det färgar av sig på nästan allt du tar dig för. Det finns inte lika mycket vilja att göra saker i ditt tecken som det brukar finnas. Unna dig en dag där du bara tar det lugnt och funderar över framtiden. Kvällen blir intressant.

Jungfrun 23/8-22/9

Du värnar om de svaga idag och det är många som blir glada av att få din hjälp. Tack vare att du är så inkännande som du är just nu kan du sätta dig in i den enskildes problem och hjälpa till där det behövs som bäst. En bra dag med andra ord.

Vågen 23/9-22/10

Du är lite velig, men när det kommer till dig så är det inget nytt. Du brukar ha svårt för att bestämma dig, både i smått och i stort. Idag fattar du ett beslut efter mycket vånda och du kommer nog att ångra dig ett par gånger framöver.

Skorpionen 23/10-21/11

Det finns en positiv energi i ditt tecken som få dig att agera fort och effektivt. Du har en massa bra idéer, men det är först nu som du har tiden att utveckla dem. En chefs frånvaro öppnar upp nya möjligheter. Kvällen handlar om ett inre lugn.

Skytten 22/11-21/12

Du är lite irriterad på en familjemedlem eller partner. Till viss del kan det bero på att du fortfarande inte känner dig hundra och det drar ned ditt humör i allmänhet men det kan också bero på att ni två har börjat gå varandra på nerverna.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns en ärlighet hos dig som din vänner både är avundsjuka på och samtidigt beundrar. Du kan säga det du tycker utan att det blir klumpigt eller att du sårar känslor i onödan. Idag har du verkligen bruk för den här talangen.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är lite trött på att visa ska stjäla föreställningen och idag säger du ifrån. Det handlar om en ytlig bekant så du kanske uttrycker dig lite hårdare än du skulle gjort till en nära vän. I ditt fall varar ändå ärligheten längst. Kvällen överraskar.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vet att du vill så mycket men du vet inte om det kan bli så som du önskar. Du försöker att vara flexibel samtidigt som du inte vill rucka på din integritet. Det är en svår balansgång, men ska någon lyckas så bör det bli du. Du har det som krävs.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud