Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop tisdag 9/8

09 augusti, 2022
VIDEO: Månadens horoskop augusti 2022
1:48

Efter reklamen: VIDEO: Månadens horoskop augusti 2022

(1:48)

Slå på ljud

Väduren 21/3-19/4

På tisdagen försöker du få två kollegor att hålla sams men det är svårt eftersom de är så olika i karaktären. Trots att du uppskattar att jobba med båda så inser du att det är en omöjlighet att få er att fungera som en grupp. På den här punkten bör du ge dig.

Oxen 20/4-20/5

Under tisdagen försöker du att inte stressa. Du har kommit ned i varv och det är bra om du kan behålla den känslan i kroppen en bra bit in på hösten. Idag dyker det upp en fundering eller en inbjudan till en förändring i ditt arbete.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att ta initiativ just nu. Det är inte så att du inte kan, du är bara orolig för att fatta fel beslut och göra din chef eller dina kollegor besvikna. Lita på din förmåga och på att din kompetens kommer att leda dig rätt. Du kan mer än du tror.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en längtan i ditt tecken som snarare ökat än minskat den här sommaren. Det kan röra sig om en hemlig förälskelse eller någon annan form av passion i ditt liv. Du har fått en försmak av vad som skulle kunna bli, men det räcker inte för dig.

Lejonet 23/7-22/8

Tisdagen handlar om kloka beslut och praktiska lösningar, något som kanske inte är din paradgren. Du jobbar sällan strukturerat, dina talanger kommer till sin rätta när det gäller att leda och driva på projekt snarare än att slutföra dem. Idag blir ditt tålamod testat.

Jungfrun 23/8-22/9

Du väljer att förbli neutral i en konflikt där båda parter vill ha dig på sin sida. Du kan se den här konflikten från ett mer allmänt perspektiv och du vet att båda två har både rätt och fel på samma gång. Du väntar på att de själva ska inse det.

Vågen 23/9-22/10

Just nu rinner dina pengar mellan dina fingrar. Det är så mycket som kostar just nu och du vill gärna unna dig av livets goda. Det här är inte hållbart, försök att hålla dig till en i förväg, uppgjord budget istället. Du behöver få koll på din ekonomi.

Skorpionen 23/10-21/11

Det finns en risk för lättare skador i ditt tecken idag så undvik aktiviteter där du kan göra illa dig. Det kan handla om allt från gym till någon form av sport. Under kvällen får du ett oväntat men ändå efterlängtat besked från en chef.

Skytten 22/11-21/12

Du söker information som du egentligen inte borde ha. Det är din nyfikenhet som driver dig till att vilja veta mer, även om det kan leda till problem både för dig och för andra i din närhet. Skytten är väldigt intresserad av hemligheter.

Stenbocken 22/12-19/1

Du ser nödvändigheten i att jobba just nu, men det innebär inte att du tycker att det är så kul. Du hoppas på en förändring inom den närmaste tiden och den förändringen ser ut att kunna slå in. Kvällen handlar om att ha målfokus.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir härligt slö, särskilt för semesterfirande Vattumän. Idag lägger du allt grubbel åt sidan för att helt kunna gå upp i nuet. Dagen handlar om att utnyttja sin kreativitet och sin fantasi. På kvällen väntar en annorlund matupplevelse.

Fiskarna 19/2-20/3

Du utnyttjar dina kontakter den här tisdagen. Du vill etablera en ny relation med en person som är ganska reserverad och svår att komma in på livet. Det är där dina kontakter kommer in i bilden. De kan hjälpa dig med en bra introduktion.

SE OCKSÅ: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: SE OCKSÅ: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud