Dagens horoskop söndag 7/8

06 aug, 2022 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Under söndagen tar du till alla medel du har för att övertala en släkting om att hen ska ändra sig. Du kan vara väldigt övertygande när du sätter den sidan till så det är troligt att du får med din släkting på dina planer. Kvällen blir rolig och stimulerande.

Oxen 20/4-20/5

Under den här söndagen går du inte i ett lojt tillstånd. Du njuter av att bara vara och oavsett vad du hittar på den här dagen så kommer du inte att överanstränga dig. För dig handlar den här söndagen om att få möjlighet att varva ned ordentligt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du besvarar en fråga som ingen har ställt men som ändå hänger i luften. För dig är det viktigt att prata om elefanten i rummet. Du är en kommunikativ person så hemligheter tilltalar dig inte. I övrigt en bra och stillsam söndag.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen passar bra att fira något eller någon. Du är sugen på fest och på god mat så det kan mycket väl hända att det är du som står för värdskapet. Under eftermiddagen förändras något. Du får nyheter som får dig att tänka om kring hösten.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag far du runt som en iller. Du har så mycket som du inte hunnit med de senaste dagarna och idag vill du ta igen allt. Tänk på att om du överaktiverar dig så kan du gå in i samma trötthet som du haft tidigare i veckan. Försök att ta det lite lugnt.

Jungfrun 23/8-22/9

Du vänder på saker och glömmer det du lovat. Det är så mycket i din vardag just nu att du får svårt att hålla koll på allt som du ska hinna med. Visst har du påbörjat listor, men du tar dig aldrig tid att avsluta dem. I övrigt en bra och produktiv söndag.

Vågen 23/9-22/10

Just nu nekar du dig själv något som du gärna vill ha eftersom du vet att det kostar alldeles för mycket pengar. Du brukar inte vara så här snål mot dig själv, men du sparar till något speciellt. Dagen handlar också om att ta kontakt med en intressant person.

Skorpionen 23/10-21/11

Du satsar högt idag och frågan är om du kommer att vinna det du försöker uppnå. Din ärlighet brukar vara ditt hemliga vapen, men idag så kan den stjälpa dig snarare än tvärtom. Kvällen handlar om att orka ta nya initiativ .

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du blir lite irriterad på en släkting som alltid ska gå lite för långt. Hen är duktig på att testa och tänja på gränser och det är sällan någon som säger ifrån. Idag bestämmer du dig för att sätta ned foten en gång för alla. Du har fått nog.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en dag som går ganska långsamt. Du pysslar och gör fint den här dagen och du tycker det är roligt att se hur dina ansträngningar ger resultat. Under eftermiddagen möter du en person som verkligen kan få dig att le.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns begränsningar för vad du klarar av så ta inte på dig mer ansvar än du redan har. Försök att fördela ut lite uppgifter så att allt inte hänger på dig. Nyheter om arbetet kan få dig att tänka i en helt annan riktning. Du ser plötsligt andra möjligheter.

Fiskarna 19/2-20/3

Du anstränger dig för att hinna med något som du egentligen inte har tid med. Det kan handla om en arbetsuppgift eller ett privat åtagande. på kvällen så umgås du gärna med gamla vänner. Du njuter av att prata minnen eller bara hänga.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons