Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop lördag 6/8

06 augusti, 2022

Väduren 21/3-19/4

Du gillar lördagar och kanske den här lördagen lite mer än andra eftersom du verkar ha något riktigt speciellt planerat. Det blir en rolig dag som börjar tidigt och slutar sent så se till att vara utvilad. På kvällen väntar nyheter om en ung släkting.

Oxen 20/4-20/5

Du njuter i fulla drag den här lördagen. Du sover länge och äter en extra god frukost. För Oxen är det ofta de små guldkornen i livet som förgyller dagen lite extra. Den här dagen kan också bjuda på shopping eller en kulturell upplevelse.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du får som du vill och det är du nöjd med. Du har fajtats med näbbar och klor för att driva igenom det här projektet så när du lyckas känns det som en triumf. Under dagen väntar både fysiska utmaningar och intellektuella klurigheter. Det blir en rolig dag.

1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Du nöjer dig inte med de svar som du får idag utan du väljer att fortsätta luska för att få veta sanningen. Kräftan kan vara väldigt nyfiken när det är något som intresserar dig. Dagen innehåller även sociala inslag och olika former av nöjen.

Lejonet 23/7-22/8

Du utvärderar ett förslag som du fått och du kommer fram till att det inte är något för dig även om det finns en hel del saker som tilltalar dig med idén. Den här lördagen handlar till stor del om att planera för den mer närliggande framtiden.

Jungfrun 23/8-22/9

Under lördagen försöker du dig på något som du inte testat på många år. Det blir en lite obehaglig men ändå rolig upplevelse. Du inser att vissa saker bör man kanske undvika när man når en viss ålder och den åldern behöver inte vara särskilt hög.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en intressant dag som handlar om att utmana sig själv på olika sätt. Du roar dig med både fysisk aktivitet och lite mer stillsamma nöjen. Kvällen kan bjuda på en flirt eller romans, särskilt om du är nyförälskad. Undvik att göra av med pengar idag.

Skorpionen 23/10-21/11

Du känner dig lite matt i kroppen och då ska du lyssna till de signaler du får och inte utmana din hälsa genom fysisk aktivitet såsom träning. Ibland behöver kroppen få vila och bara ta det lugnt. Om du inte kan sitta stilla så promenera.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en rolig och intensiv lördag där du passar på att tränga in så mycket aktivitet som möjligt. Du tycker att det är kul när det händer saker oavsett om det är dramatik, intriger eller bara rena nöjen. Dagen handlar även om ett mystiskt meddelande.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen är du väldigt trött och du gör bara det du måste, varken mer eller mindre. Har du bokat in aktiviteter på kvällen så ställer du in. Du behöver få möjligheten att vila upp dig ordentligt. En komplimang från oväntat håll gör dig glad.

Vattumannen 20/1-18/2

Du passar på att hitta på små utflykter och olika projekt den här dagen. Det handlar om att njuta av livet och sommaren oavsett väder eller den plats du befinner dig på. Idag får du också goda nyheter som piggar upp den här dagen ytterligare.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har inget att säga en person som gått för långt. Hen vet mycket väl vart din gräns går och därför anser du att det är ett tecken på respektlöshet att hela tiden försöka tänja på den. Du har haft stort tålamod med den här personen, men nu är det över.