Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop fredag 5/8

05 augusti, 2022

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen tar du tag i ett externt problem som ingen annan riktigt vill röra. Till din fördel så ryggar du inte för den här typen av utmaningar, det är snarare tvärtom att du gillar dem. Kvällen handlar om fest och om att få vara social.

Oxen 20/4-20/5

Det är fredag och du njuter i fulla drag. Oavsett om du har semester eller arbetar så markerar den här dagen ett slut och en början. Det blir en dag som handlar om vänskap, om skvaller och om att bara helt gå upp nuet. En underbar dag helt enkelt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du intrigerar utan att egentligen mena det. Du befinner dig i en umgängeskrets där alla mer eller mindre försöker att markera sitt revir och du gör likadant. Du är lite trött på både dina bekanta och på ditt eget beteende. Du funderar på att bryta mönstret.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen handlar om vänskap, om kärlek och om passion. För dig är det tre saker som går hand i hand, men så känner inte alla. Du har vänner som skiljer på begreppen och det gör dig frustrerad. Kräftan är en känslig varelse som inte separerar förnuft från känsla.

Lejonet 23/7-22/8

Det går framåt dag för dag. Den här fredagen börjar du känna dig lite mer fysiskt starkare och du funderar på att ägna delar av dagen åt en sport eller träning. Det är bra att utmana sig själv så länge du är medveten om att det finns gränser.

Jungfrun 23/8-22/9

Under fredagen så har du bråttom och det finns en risk att du missar viktiga pusselbitar. Du stressar dig igenom både arbete och privat projekt väl medveten om att slarvfel kan förhala processen. Idag chansar du eftersom du har planer för kvällen.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en härlig dynamik i ditt tecken just nu. Det känns att du är på gång både fysiskt och mentalt. Om din semester är på väg att ta slut så kommer du komma in på jobbet full av idéer och ny energi. Det här är precis vad du behöver.

Skorpionen 23/10-21/11

Du kan säga nej men du vet samtidigt att det är högst osannolikt att du tackar nej till ett frestande erbjudande även om det kommer gå ut över ditt privatliv. Skorpionen är och förblir en ambitiös person som aldrig låter en chans slippa undan.

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen känner du dig lite ur gängorna och det finns en risk att du inte gör någonting för att komma igång. Det handlar mer om ett psykiskt tillstånd än ett fysiskt. Du skulle behöva lite stimulans i form av ett miljöombyte eller liknande.

1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Stenbocken 22/12-19/1

Du säger inte nej, men du svarar inte heller ja eftersom du känner dig osäker på vad en viss person vill få ut av att ni ska ses. Visst är du nyfiken men samtidigt lite feg. I övrigt en dag som utmanar på olika sätt. Kvällen bjuder på god mat och familjemys.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är lite extra försiktig idag så att du inte trampar på några ömma tår. Du vet hur känslig en vän är för ironiska kommentarer och kritik. I övrigt en dag som fokuserar på arbete, en hobby och på att fira något eller någon speciell. Det blir en skön dag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du försäger dig idag och det irriterar dig eftersom du vill bevisa att du kan tiga med en hemlighet. Fiskens svaghet är skvaller och det gör att det är extra svårt för dig att hålla tyst men du vill bevisa att det går att anförtro dig sina innersta tankar.