Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop torsdag 4/8

04 augusti, 2022

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen försöker du vända svart till vitt och det är ganska svårt. Det går att rucka på åsikter men det är svårare att ändra på rena fakta. Du kanske måste kompromissa i den här frågan, hur surt du än tycker att det är. Det är dags att agera vuxet.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen blir en bra dag eftersom du är på ett strålande humör och väldigt utvilad. Du har många olika saker inplanerade den här dagen och du tänker se till att bocka av hela din lista. Kvällen handlar om att mysa med familjen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här dagen försöker du vara effektiv men det går inte så bra eftersom du är så trött. Du halkar hela tiden efter i ditt noggrant uträknade schema. Kanske bör du vara lite mer generös mot dig själv och sänka ribban på vad du ska hinna med.

Kräftan 21/6-22/7

Du talar i gåtor men det är din vän van vid. I själv verket försöker du antyda något för hen, men din vän är hopplöst dålig på att läsa mellan raderna. Vill du ha något sagt så bör du tala i klartext, i alla fall om du vill att hen ska förstå vad du känner.

Lejonet 23/7-22/8

Under den här dagen börjar lite av din ork återvända men du saknar fortfarande entusiasm. Det här är en process så bli inte otålig. Gör saker som du kan njuta av som att vara ute i naturen och att umgås med en eller ett par personer i taget.

Jungfrun 23/8-22/9

Torsdagen handlar om att bekämpa dina egna rädslor. Du är livrädd för att göra fel och för att framstå som korkad och det hämmar din kreativitet. Om du vill lyckas tänja på gränserna bör du bjuda på dig själv i lite större utsträckning.

Vågen 23/9-22/10

Den här torsdagen handlar om att tillåta sig att göra fel mellan varven. Du är inte särskilt bra på att förlåta dig själv för misstag, men idag får du öva på det. En berikande och lite annorlunda dag som även kan innehålla en överraskning.

Skorpionen 23/10-21/11

Du backar när du stöter på en person som har en större kampvilja än du. Det handlar om att hen brinner mer för den här saken än du gör och därför är det ett smart drag att dra dig ur. Det visar på att du har en förmåga att veta när slaget är förlorat.

Skytten 22/11-21/12

Du ser inte problem med ditt eget beteende idag men det gör din vän. Hen anser att du flirtar för mycket och att du medvetet drar till dig uppmärksamhet av en person som är svag för dig. Själv tycker du din vän överdriver. Det är upplagt för drama.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är ovanligt lugn idag trots att det ställs allt högre krav på dig. Tvärtemot många andra så uppskattar du när du får möjligheten att utmana dig själv och dina förmågor. Du är en person som växer genom prövning. Kvällen blir kul och sen.

Vattumannen 20/1-18/2

Under torsdagen försöker du att avsluta det som du håller på med. Det kan vara arbetsrelaterat men det kan också handla om en hobby. Det blir en harmonisk och trevlig dag men en alldeles för sen kväll. Du kommer vara trött under fredagen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vet inte riktigt vad det är du vill göra och det skapar en beslutsångest hos dig idag. Mycket handlar det om att du tror att du kommer att ångra dig om du tvingas fatta det här beslutet idag. Kvällen handlar om en vän som har problem.

1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud