Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop onsdag 3/8

03 augusti, 2022

Väduren 21/3-19/4

Den här onsdagen handlar om att blicka framåt och om att inte begrava sig i det förflutna. Nu när du står inför så mycket nytt kan det vara lätt att bli nostalgisk och vilja klamra fast vid det gamla och invanda. Våga släppa taget och testa dina vingar.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir en paus i en ganska intensiv vecka. Det här är en dag då du sover ut om du kan, du tar en lugn morgon och laddar inför dagens utmaningar. Idag lyckas du även prestera på en väldigt hög nivå. Du är stolt över dig själv och över din insats.

Tvillingarna 21/5-20/6

På onsdagen tvingas du konfrontera dina egna fördomar och det svider lite när du inser att du faktiskt går och bär på en hel förutfattade meningar. Du har berömt dig själv med att vara fördomsfri men du inser att du har en del att jobba på innan du blir det.

1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Idag tar du återigen kontakt med en person som du träffat sällan men ändå med en viss regelbundenhet den senaste tiden. Du vill komma hen närmare men du vet samtidigt att det kommer att ta tid att býgga upp hens tillit igen efter allt som hänt mellan er.

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en lugn dag, mycket på grund av att du undviker ansträngande aktiviteter och stora folkmassor. Du behöver lugnet för att komma ikapp mentalt och det kan ta allt från några dagar till flera veckor. Unna dig själv den här tiden.

Jungfrun 23/8-22/9

Du är bestämd och pekar med hela handen idag. Egentligen gillar du inte att vara den som bestämmer när inte alla är med på det, men ibland måste du markera dina position för att vinna respekt och det gör du idag. Kvällen handlar om vänskap.

Vågen 23/9-22/10

Du har en förmåga att ifrågasätta dig själv och det behöver du inte göra. Lita på din kompetens och på din förmåga att genomföra saker. Sluta att racka ned på dina egna förmågor. Ibland så du din egen största kritiker. Glöm inte en släkting som är lite ensam.

Skorpionen 23/10-21/11

Du inser att du är på väg att bli allt det som du svor på att inte bli när du var yngre. Dels sker det för att du med åren har fått en större förståelse varför dina föräldrar agerade som de gjorde men också för att det är svårt att inte ta efter visst typ av beteende.

Skytten 22/11-21/12

Idag vill du etablera goda vanor och du börjar i liten skala för att ha en bättre möjlighet att kunna hålla fast vid din övertygelse. Du är både entusiast och pragmatiker på samma gång, något som gör att du troligtvis kommer att lyckas.

Stenbocken 22/12-19/1

På onsdagen laddar du för nya utmaningar och annorlunda uppgifter. Det blir en tuff men berikande dag där du faktiskt imponerar på dig själv. En kollega flirtar lite med dig, men du är rätt så kall inför hens charm. Hen är inte alls din typ.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns en hel del om och men i den här dagen, men får du bara ordning på dem så kommer du kunna uträtta storverk. En av anledningarna till att du lyckas med det mesta du tar dig för just nu är att du är duktig på att täcka alla eventualiteter.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är sur idag och det påverkar ditt agerande mot en ny bekantskap eller kollega. Hen kommer inte att få ett positivt första intryck av dig och det kommer att sätta ton på hela er relation. Vissa saker är svårt att ta tillbaka, även om du ångrar dig efteråt.