Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop tisdag 2/8

02 augusti, 2022

Väduren 21/3-19/4

Du ser inga begränsningar idag och det är underbart. Med hjälp av din entusiasm och en härlig livsglädje tar du dig igenom de eventuella hinder som väntar. Idag får du även en inbjudan som gör dig riktigt glad. Det här är personer som du saknar.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir lite jobbig. Det är mycket att göra och du får ingen hjälp. Du vet hur du ska lägga upp ditt arbete för dagen så det underlättar. Du har även en förmåga att ta ett steg i taget och att skynda långsamt något som hjälper dig idag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Har du en partner kan det finnas vissa spänningar mellan er två annars är det sannolikt att det finns en konflikt mellan dig och din familj. Det här handlar om gammalt groll som aldrig blivit utrett utan som har legat lång tid och grott.

1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Under tisdagen vill du bevisa att du kan mer än du visar. Det är främst en person som du vill imponera på. Hen har alltid varit något av en förebild för dig och nu när du har chansen att visa upp dina talanger för den här personen så gör du gärna det.

Lejonet 23/7-22/8

Det finns något av en uppgivenhet i ditt tecken just nu. Trots att det är sommar och en härlig tid så har du svårt att bli entusiastisk. Den här påverkan har smugit sig in i ditt tecken, men det är först nu du börjar känna av den på allvar.

Jungfrun 23/8-22/9

Det blir en intressant dag som bjuder på annorlunda och roliga utmaningar. Det enda du behöver göra är att visa att du kan klara av att anpassa dig till nya situationer. Jungfrun är ingen vän av förändringar, men du gör ditt bästa ändå.

Vågen 23/9-22/10

Under tisdagen kommer du ställas inför ett dilemma. Det handlar om val, återigen och det gör dig frustrerad. Just nu är det som om ödet slänger till dig val så fort det går. Det känns som du prövas, men med prövningar så växer man. Kom ihåg det.

Skorpionen 23/10-21/11

Under den här dagen försöker du hålla ångan upp fast du är helt slut. Dåliga sömnvanor och ännu sämre kostvanor får dig att bli trött långt innan din energi egentligen borde ta slut. Kvällen handlar om att prestera i en sport eller på gym.

Skytten 22/11-21/12

Just nu väljer du bort saker som gör dig ledsen eller arg. Du orkar inte med känslomässig turbulens så därför undviker du helt enkelt situationer som du vet kan göra dig upprörd. Kvällen blir härligt händelselös och befriande slö.

Stenbocken 22/12-19/1

Du kämpar med olika mål på olika håll i ditt liv och du blir förvånad över hur mycket du kan uppnå när du verkligen vill. Du har inte riktigt samma envishet som Oxen, men nära på, och det hjälper dig när saker går lite trögt. Idag blir du rikligt belönad för ditt arbete.

Vattumannen 20/1-18/2

Du försöker pusha på och hjälpa en vän framåt. Hen kan bli passiv när det blir för många val eller när hen känner allt för stora krav på sig. Du vill hjälpa den här personen att bygga på sitt självförtroende och att våga sätt tuffa mål.

Fiskarna 19/2-20/3

Under den här dagen tar du tag i saker som rör framtiden och som rör din ekonomi. Det kanske inte är det roligaste utmaningar som står inför, men du vet att ordning och reda i finanserna kommer att få dig att sova bättre om nätterna.