Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop söndag 8/1

08 januari, 2023

Väduren 21/3-19/4

Du har en förmåga att se saker från positiva saker idag och det hjälper dig när du stöter på problem. Istället för att se hinder så ser du en möjlighet att lära dig nya saker. Du har vissa vänner som stör sig på din nyvunna optimism. Strunta i dem.

Oxen 20/4-20/5

Under söndagen försöker du passa på att det lugnt och varva ned. Du tar gärna en promenad om vädret tillåter eller så kanske du bryter hemmamyset med någon lite sportigare aktivitet. För dig är det viktigt att skapa rutiner så här i början på det nya året.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är irriterad på en familjemedlem som inte ens orkar försöka. Du vill så mycket just nu och det gör att du blir lite besviken på den här personen för att hen inte bjuder till ordentligt. Kvällen handlar om att kunna tänka utanför de vanliga ramarna.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Du känner att du bör ha en plan för att få ordning på ekonomin under våren. December har inneburit en massa utgifter för dig och nu vill du försöka komma ikapp ekonomiskt. Under söndagen planerar du även en del nya aktiviteter som du vill testa på.

Lejonet 23/7-22/8

Idag är du ovanligt social. Du vill ut och träffa människor och det gör att du går upp betydligt tidigare än du brukar när du är ledig. Lejonet är inte kända för att vara morgonmänniskor så det behövs något speciellt för att locka upp dig i ottan.

Jungfrun 23/8-22/9

Du drar dig undan lite för att få vara för dig själv idag. Du har många tankar och funderingar och du behöver tid för att hitta vad det är du egentligen vill göra. Kvällen handlar om att lyckas med en utmaning som du tagit dig an vid ett flertal tillfällen.

Vågen 23/9-22/10

Under söndagen försöker du skapa en viss ordning både i ditt huvud och ditt hem. Den senaste tiden har varit rörig på många sätt och du behöver få lite mental balans för att må bra. Kvällen handlar om vänskap och om att försöka se ett problem med någon annans ögon.

Skorpionen 23/10-21/11

Du drar dig för att säga vad du tycker till en vän eftersom du vet att hen kommer att bli sårad av din åsikt. Tyvärr är det svårt att ändra på dina känslor men du vill ändå försöka skydda din vän. Under kvällen drabbas du av dåligt samvete när du inser att du glömt något eller någon.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att försöka börja bocka av de löften som du gav på nyår. Även om du inte uttalade din löften högt så har du gjort en mental lista på saker du vill förbättra och förändra under 2023. Idag börjar den första dagen på ditt nya liv.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns en risk att du blir sur på en vän eller kollega för att hen är lite slö. När du verkligen försöker vara effektiv så sinkar hens insats dig och hindrar dig från att nå dina mål. Dagen handlar även om fysisk och mental träning samt om en liten flirt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du undersöker möjligheten att bli befriad från en uppgift som du inte vill göra men det går inte som planerat. Risken är att du istället får ännu mer att göra och det irriterar dig. Under eftermiddagen möter du en vän eller släkting under lite annorlunda omständigheter.

Fiskarna 19/2-20/3

Du drar i trådarna idag och du märker att du gillar att vara den som styr i bakgrunden. Det här är en ny roll för dig och den passar dig temporärt, men snart kommer du att upptäcka att du saknar att få vara i fokus för uppmärksamheten.