Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop måndag 1/8

01 augusti, 2022

Väduren 21/3-19/4

På måndagen försöker du att hinna i fatt med en uppgift som du halkat efter med. Ditt största problem just nu är att du är en riktig tidsoptimist och det gör att du inte har koll på hur lång tid saker tar, något du märker av idag. Kvällen blir intressant.

Oxen 20/4-20/5

Du går in i slutfasen av ett skede och det känns i hela kroppen. Just nu försöker du att vara väldigt mycket i nuet och inte fundera framåt eftersom det bara väcker frustration hos dig. I övrigt en förvånansvärt rolig och underhållande måndag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag är det viktigt att du tar en sak i taget och att du gör klart den innan du påbörjar nästa projekt. Du har en påverkan i ditt tecken som gör att du har svårt för att hålla många bollar i luften samtidigt. Det blir lätt pannkaka av allt.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här måndagen försöker du övertyga dig själv om att du är inne på rätt spår. Du har hittat en medelväg där du kan ha en bra relation med en viss person, men hela ditt inre skriker efter att fördjupa ert förhållandet trots att du vet att du bör skynda långsamt.

Lejonet 23/7-22/8

Du har en förmåga att ställa in saker just nu oavsett om det rör sig om en fest, träffa vänner eller personliga engagemang. Det handlar om att du är slutkörd, inte bara fysiskt utan även psykiskt. Ta dig tid att hämta kraft och tillåt dig att göra ingenting.

Jungfrun 23/8-22/9

Du genomgår en förvandling just nu men det är du själv inte medveten om eftersom du står mitt upp i den. Du har mognat de senaste åren och både krig och Corona har fått dig att omvärdera mycket i ditt liv. Det här är bara slutet på en lång process.

Vågen 23/9-22/10

Under måndagen försöker du fatta ett aktivt beslut men som vanligt går det sådär. Vågen har jobbigt för att bestämma sig och just idag är du veligare än vanligt. Kanske ska du skjuta upp det här beslutet till en annan dag, men då måste du bestämma dig för det.

Skorpionen 23/10-21/11

Du har svårt att hitta fokus i vardagen. Det gnager ett missnöje inom dig, men du är inte riktigt säker vad det är som du inte är nöjd med i ditt liv. Kanske handlar det mer om en frustration över saker som du missat än över din nuvarande situation.

Skytten 22/11-21/12

Du charmar de flesta idag. Ditt leende och din härliga humor gör dig lätt att tycka om. Under den här måndagen får du chansen att testa på lite nya utmaningar, särskilt om du är tillbaka på jobbet. En privat relation är rätt så spänd just nu.

Stenbocken 22/12-19/1

Under måndagen har du mycket som du ska hinna med men inte så mycket vägledning som du skulle behöva. Du gillar inte att be om hjälp men idag kan det vara ett klokt beslut. Idag får du även information om en resa som du snart ska göra.

Vattumannen 20/1-18/2

Du satsar på att inte blir alltför entusiastisk när du hör om ett beslut som fattats på ditt arbete. Du har varit i den är sitsen förr och då har du gått händelserna i förväg vilket alltid gör dig besviken. Nu tänker du ta det säkra framför det osäkra.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en värme och en härlig energi i ditt horoskop den här måndagen. Du har fått in ny inspiration i ditt tecken och den tar du med dig till ditt arbete. En förfrågan kan göra dig lite förvirrad. Det här är något som du aldrig övervägt att göra.

1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud