Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop söndag 31/7

31 juli, 2022

Väduren 21/3-19/4

På söndagen försöker du ändra en persons åsikt och det går inte alls. Du vill verkligen få den personen att tänka annorlunda, men varken övertalning, irritation eller bön hjälper. Det här är en person som vet vad hen vill, det är bara att acceptera.

Oxen 20/4-20/5

Du söker stöd hos en familjemedlem idag och lite oväntat så får du det. Hen brukar sällan hålla med dig om någonting, men idag backar hen upp dig. I övrigt en dag som passar bäst om du vistas utomhus. Njut av sommaren.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du ser en möjlighet att få testa på något som är unikt och roligt och du är inte sen att hänga på. Tvillingarna har en äventyrlig sida som kommer fram när du mår bra för övrigt och det gör du just nu. Under kvällen möter du hårt med hårt.

Kräftan 21/6-22/7

Du vill gärna testa dina gränser men det innebär att du måste försöka att visa vad du går för i lite större utsträckning. Om du inte visar framfötterna så kommer du aldrig få chansen att maximera dina kunskaper. Det handla om mer än kompetens.

Lejonet 23/7-22/8

Söndagen blir en rolig dag som går fort. Du gör mycket den här dagen och det är inte lätt för dina vänner att hänga med i ditt rasande tempo. Du under eftermiddagen får du höra nyheter om en vän som du inte sett på evigheter.

Jungfrun 23/8-22/9

Det finns få personer som kan mäta sig med dig när det gäller lojalitet och pålitlighet. Du fungerar som en klocka och är alltid på plats i tid och sällan sjuk. Det här skapar förtroende både i arbete och i ditt sociala liv, något du märker av idag.

Vågen 23/9-22/10

Du förväntar dig resultat av en vän och du blir djupt besviken när saker inte går enligt dina planer. Tänk på att du har rätt så höga krav på den här personen och att det kan vara svårt att leva upp till dem. Försök att ha lite mer tålamod.

Skorpionen 23/10-21/11

Under söndagen vill du gärna bara få ta det lugnt. Du avskyr att stressa när du är ledig. Du kan vara aktiv, men då är det du som bestämmer var när och hur. Under den här eftermiddagen passar det bra att vara social med vänner eller släkt.

Skytten 22/11-21/12

Just nu är du lite seg i starten och du har svårt att ta nya initiativ. De som umgås med dig får finna sig i dina passivitet. Det här är en övergående påverkan men den kommer och går under hela sommaren. Söndagen blir en dag då du tar igen dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns ingen plats för vila i ditt tajta schema, men du försöker att hitta tid till mikropauser bara för att få återhämtning. Det är du själv som valt att köra på oavsett om du arbetar eller är ledig. Det finns resultat som du vill uppnå.

Vattumannen 20/1-18/2

Under söndagen är du på ett strålande gott humör. Det finns en härlig energi och en vilja att tag i projekt både arbetsmässigt och hemma. Just nu har du svårt att lägga jobbet åt sidan, särskilt om du har möjlighet att jobba hemma.

Fiskarna 19/2-20/3

Du inser att du är ute på hal is, men du fortsätter ändå att framhärda i dina åsikter. Mycket handlar det om att du vill bevisa att du kan driva en kontroversiell ståndpunkt trots att inte andra håller med. Du vill vara lite av en opportunist.

1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud