Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop lördag 30/7

30 juli, 2022

Väduren 21/3-19/4

Det finns olika sätt att bemöta kritik och idag väljer du att visa upp din mest ödmjuka sida vilket snabbt tystar de tuffaste kritiker. Du vet att du har mycket att lära och inom det här området är du ganska ny. Kvällen blir intressant.

Oxen 20/4-20/5

Du har massor av olika argument om varför du ska slippa en viss uppgift idag men sanningen är enkel, du vill helt enkelt inte. När en Oxe har bestämt sig är det svårt att ändra på hens åsikt. Kvällen handlar om att förhandla och och att planera.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du blir besviken när något du sett fram emot blir inställt. Just nu är det svårt att se något positivt med det som skett, men framöver kommer du att inse att det faktiskt finns en hel del bra saker med den här ändringen i din planer.

Kräftan 21/6-22/7

Under lördagen försöker du aktivera dig lite mer. Du har varit rätt så passiv när du har varit ledig och det märks inte minst på din kropps kondition. Nu vill du förändra dina vanor och börja skapa en ny, mer hälsosam livsstil.

Lejonet 23/7-22/8

Du motiverar dig själv att bli involverad i ett projekt som till viss del bygger på volontära insatser. Du känner att du faktiskt får en möjlighet att ge tillbaka lite av allt det som du själv fått vid olika tillfällen. Det blir en bra och innehållsrik fredag.

Jungfrun 23/8-22/9

Du är en person som lyssnar aktivt och det är inte din vän van vid. Du Tycker att det hen berättar är intressant och du lägger små detaljer på minnet. Din vän blir både smickrad och lite skrämd av din uppmärksamhet. Kvällen handlar om att umgås.

Vågen 23/9-22/10

Du är inte så social som dina vänner skulle önska att du var idag. Ditt behov av att få vara ifred överskuggar det faktum att du faktiskt har många roliga och intressanta förslag på aktivitet som väntar. Vad du behöver är att varva ned.

Skorpionen 23/10-21/11

Du är en person som drar dig för att blanda dig i konflikter mellan dina vänner. Även om du sällan är neutral så visar du inte dina åsikter öppet utan föredrar att hålla dem för dig själv och låta vännerna reda ut sina egna problem. Något du visar prov på idag.

Skytten 22/11-21/12

Du kan vara ganska syrlig mot en kollega eller vän eftersom du tycker att hen beter sig naivt. Du vet kanske inte om det men hen förstår mer av din ironin än du anar och det sårar hen djupt att du är så sarkastisk utan någon egentlig anledning.

Stenbocken 22/12-19/1

Du ser möjligheten att få briljera idag och du vill verkligen hugga på den här chansen men samtidigt så vet du att det finns någon annan som verkligen förtjänar att bli sedd. Du ger din vän den möjligheten på bekostnad av din egen plats i rampljuset.

Vattumannen 20/1-18/2

Du blir på ett strålande humör när du får höra om en persons insatser och om hen motivation. Du har kämpat länge både för att stötta, uppmuntra och piska på den här personen till att bli mer än vad hen trodde att hen var kapabel till.

Fiskarna 19/2-20/3

Under den här dagen har du chansen att använda dig av en metod som är effektiv om än ganska oprövad. Om du gör det eller inte beror mest på hur vågad du känner dig den här lördagen. Fisken kan vara lite feg när det kommer till nymodigheter.

1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud