Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop fredag 29/7

29 juli, 2022

Väduren 21/3-19/4

Det finns mycket som är positivt med den här fredagen. Dels är du på strålande humör, dels ska du träffa någon som du tycker om och sedan det faktum att det är just fredag. Kvällen ser ut att kunna bjuda på romantik för förälskade Vädurar.

Oxen 20/4-20/5

Du älskar fredagar med en självklarhet som inte återfinns i andra tecken. Du tycker om festkänslan den här dagen. Är du dessutom ledig i helgen så blir det en extra bra dag. Kvällen tycks kretsa kring god mat och kring vänskap och skvaller.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du blir på riktigt dåligt humör av att umgås med en person som är pigg på att påpeka det uppenbara. Den här personen har ingen som helst känsla för vad som är rätt och fel. Det positiva är att du får chansen att ge igen och Tvillingen kan vara lite hämndlysten.

Kräftan 21/6-22/7

Under fredagen försöker du sätta dig in i en väns dilemma. Hur du än vrider och vänder på det här problemet så kan du inte se annat än att din vän överdriver en smula. Ur ditt perspektiv verkar alla valmöjligheter som din vän har vara positiva.

Lejonet 23/7-22/8

Du retas en hel del med en kär vän idag men det är inte riktigt säkert att dín vän förstår att du bara skojar. Hen är inne i en period då hen tenderar att ta saker på blodigt allvar och det kan förorsaka en del missförstånd mellan er båda. Försök att hålla igen.

Jungfrun 23/8-22/9

Du blir faktiskt mer motiverad av motgångar än av medvind och det märks tydligt idag. Det verkar som du har haft en del arbetsrelaterade problem och du tänker inte ge dig innan du har hittat en godtagbar lösning på dilemmat. på kvällen roar du dig ordentligt.

Vågen 23/9-22/10

Du har en förmåga att få människor att må bra just nu och därför flockas både vänner, bekanta och okända till din sida. Du gillar att vara populär, men ibland behöver du få vara ifred och det är svårt när du är så omtyckt. Var tydlig med ditt behov av ensamhet.

Skorpionen 23/10-21/11

Du försöker att kommunicera ut dina känslor och tankar idag men det är svårare än det låter. Det är tufft att hitta ord på något så flyktigt som en känsla. Som tur är känner din familj och dina vänner dig väl så de tycks kunna läsa mellan raderna.

Skytten 22/11-21/12

Det finns ett ständigt brus omkring dig och det gör det svårt att fokusera dina tankar på det som är viktigt. Du skulle behöva stillhet men för att hitta det lugn som du eftersträvar måste du se till att vara ensam mer än några timmar. Du behöver få tid att tänka.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen blir avgörande på många sätt för din del men du klarar både dina egna och andras krav på dig galant. Du inser att du är i bättre form, både fysiskt och psykiskt än någonsin. Nu är det tid för dig att skapa din egen framgång. Motivationen finns där.

Vattumannen 20/1-18/2

Du fiskar efter kunskap idag, men den information som du vill åt sitt långt inne hos vissa. Det handlar till viss del om konkurrens men också om en ovilja att dela med sig av sin kompetens. Det här är människor som anser att kunskap är makt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du försöker utmana dig själv både privat och på arbetet men det är lite svårt att hitta motivationen just nu. Det handlar delvis om att du är lite trött efter en tuff vår och försommar, men också att du står inför flera val som påverkar din framtid.

1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud