Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop torsdag 28/7

28 juli, 2022

Väduren 21/3-19/4

Du har nya sätt att möta gamla utmaningar på och det märks inte minst idag då du tänjer på gränserna på ett helt nytt sätt. Det blir en dag som verkligen utvecklar och får dig att tänka om och tänka rätt. Kvällen handlar om vänskap.

Oxen 20/4-20/5

Du är gärna utomhus så mycket som det är möjligt den här torsdagen. Det blir en bra om än annorlunda dag där du måste vara både flexibel och orubblig på samma gång. kvällen handlar om familjen och om att njuta lite extra av sommaren.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns liv och rörelse i ditt horoskop den här torsdagen som tyder på att du har extra mycket energi just nu. Det händer mycket i ditt liv. Det mesta är bra men det finns också händelser som kan vara jobbiga och då är det bra att du har orken att bearbeta dem.

Kräftan 21/6-22/7

Under torsdagen tar du mod till dig och närmar dig en person som triggar din nyfikenhet och väcker ditt intresse. Kräftan har aldrig varit bra på första initiativet men idag så känner du att har turen på din sida när du springer på personen ifråga av en slump.

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en flexibilitet i ditt tecken som gör att du är med på noterna när förutsättningarna för den här dagen plötsligt ändras. Det är tack vare att du är så på hugget som du inte missar en chans som du får den här torsdagen.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag ändrar du åsikt i en fråga som du varit väldigt envis med att hålla fast vid länge. Du har insett att du inte riktigt varit uppdaterad på alla fakta och du är inte sämre än att du kan erkänna när du har haft fel. På kvällen är det nöjen som gäller.

Vågen 23/9-22/10

Idag hittar du inspirationen i allt omkring dig och det gör att den här torsdagen blir väldigt kreativ. Du söker det nya och det som är annorlunda för att förbättra och förändra i din vardag. På kvällen möter du intressanta människor som får dig att tänka till.

Skorpionen 23/10-21/11

Du har ett nytt sätt att tackla ett gammalt problem på men det verkar snarare förvärra än förbättra. Det du lär dig är att det alltid är bra att hitta annorlunda sätt att ta sig an problem som du låst fast dig i, men idag finner du inte den lösning du söker.

Skytten 22/11-21/12

Under torsdagen har du en hel del att göra, men om du bara lägger upp ditt arbete eller dina aktiviteter på ett bra sätt så kommer dagen att löpa på smidigt. Det finns en risk för konflikt inom familjen eller vänskapskretsen den här dagen.

Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen handlar om förnuft och om att göra det som känns rätt. Vissa situationer kan vara svåra att tolka, men just nu påverkas du av Månen och det höjer din intuition så lita på den. Kvällen bjuder på ett överraskande samtal, sms eller besök.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att säga ifrån till en ung vän eller släkting som är väldigt slarvig av sig. Du tror att du är bestämd men i själva verket så är det precis tvärtom. Det är bara att inse att hen är din svaga punkt. I övrigt en produktiv och rolig torsdag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du försöker hitta nya sätt att anpassa sig på. Fisken är en mästare när det kommer till acklimatisering, men den senaste tiden har det känts lite motigt att komma in i en ny grupp. Det här är en så sammansvetsad grupp att inte ens din charm biter på dem.

1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud