Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop onsdag 27/7

27 juli, 2022

Väduren 21/3-19/4

Du ser igenom en bortförklaring men väljer att inte låtsas om den. Det handlar mer om att du inte vill såra din vän genom att visa att du genomskådat hens ursäkt än att du inte vågar. Ni har varit vänner länge och du vet att det finns goda skäl för hen att agera så här.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen inleds ganska stressig eftersom det är mycket att göra och du inte får den hjälp som du behöver. Efter att ha blivit irriterad så inser du att du lika gärna kan ta en sak i taget och låta saker ta den tid de tar. När du sänker tempot blir dagen enklare.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en härlig dynamik i ditt horoskop just nu som hjälper dig framåt och får dig att bli mer motiverad. Är deu ledig så lägger du en hel tid på privata projekt. På jobbet väljer du att lägga din energi på saker du inte hinner med in vanliga fall.

Kräftan 21/6-22/7

Du bråkar mycket med en äldre släkting och det beror på två saker. Dels handlar det om en generationsskillnad och dels bråkar ni för att ni båda är lika envisa. Att hitta en komprmiss är inte helt enkelt. Kvällen handlar om heta känslor som inte vill försvinna.

Lejonet 23/7-22/8

Du lever livet just nu, men är du utomlands så finns det tendenser till hemlängtan. Lejonet är en riktig hemmakatt även om du älskar äventyr. En längre utlandsvistelse påverka dig alltid. Kvällen handlar om ny vänskap och gamla problem.

Jungfrun 23/8-22/9

Just nu gör du av med alldels för mycket pengar och det vet du om. Det beror till stor på att det är sommar och då vill du unna dig det där extra som sätter guldkant åå vardagen. Idag får du höra skavller om en bekant som du ofta stör dig på.

Vågen 23/9-22/10

Du har ett rasande tempo idag och det är lika bra eftersom det är mycket som du vill få gjort. Just nu lockar Jupiter dig in i en värld full av ambitioner och en vilja att ta sig vidare. Kvällen handlar om en ung släkting och om hens behov av hjälp.

Skorpionen 23/10-21/11

Du kan ha mycket att göra men det hindrar inte att du försöker ta dig tid att träffa din familj och dina vänner. Den senaste tiden har dina nära varit bortskämda med din närvario, men nu går du in i en period så du kommer att vara mer upptagen.

Skytten 22/11-21/12

Du har en del projekt som du bör avsluta de närmaste dagarna, men frågan är om du orkar ta tag i dem. Du kan vara väldigt omotiverad mellan varven och idag är en sådan dag då du inte vill någonting. På kvällen så passar du på att vara fysiskt aktiv.

Stenbocken 22/12-19/1

Du tänker praktiskt idag och din förmåga att organisera och ta i imponerar på flera personer. Bli inte överraskad om du får beröm för din utmärkta insats. På kvällen piskar du på dig själv att nå nya nivåer inom en sport eller hobby som du har.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att komma överrens med vissa personer som du finner dryga eller inkompitenta, men du gör ditt bästa för att dölja dina känslor. Vattumannen är en dålig skådespelare, men du brukar ialla fall kunna ha ett pokerfejs om du måste.

Fiskarna 19/2-20/3

Du får mycket att tänka på den här onsdagen. Dels har du hamnat i en knepig social situation som det kan ta både tid och arbete att ta sig ur och dels verkar en familjemedlem har ekonomiska problem. Här gäller det att hitta lösningar.

1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud