Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop tisdag 26/7

26 juli, 2022

Väduren 21/3-19/4

Du unnar dig lite extra av livets goda idag. Det kan röra sig om shopping, om en resa eller om nöjen. Du gillar att skämma bort dig själv och så här efter lön känns det extra motiverat. Kvällen bjuder på variation och på härliga upplevelser. Det blir en bra tisdag.

Oxen 20/4-20/5

Under den här dagen tar du det lugnt och njuter av livet. Visst har du saker att göra, men inte mer än att du kan fördela jobbet över dagen och på så sätt undvika stress. Idag gör du gärna något impulsivt så som ett restaurangbesök eller en aw.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en del att fundera på idag. Du har fått ett frestande förslag, men det är inte så enkelt som att bara tacka ja eller nej. Det finns många olika faktorer som bör vägas in i det här beslutet. Om du är obeslutsam kan du bolla dina idéer med en vän.

Kräftan 21/6-22/7

Under tisdagen är det bra om du är tydligt. Om du är vag i dina uttalanden kan det lätt missförstås och omtolkas till något som du inte alls vill. Kräftan tycker det är lite jobbig att gå rakt på sak, du vill gärna kretsa runt lite innan du närmar dig kärnpunkten.

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en bra inledning på den här tisdagen. Du har massor av energi i ditt tecken och du njuter av att ta initiativ och göra upp planer. Även om du inte är så organiserad som du tror du är så har du goda ledaregenskaper och den sidan kommer fram idag.

Jungfrun 23/8-22/9

Du går lite som katten kring het gröt. Du vill lyfta ett känsligt ämne med din chef men du vet inte hur du ska börja. Det är olikt Jungfrun att vara så här osäker och att vela så mycket innan du kommer fram till vad det är du vill ha sagt.

Vågen 23/9-22/10

Du är ovanligt bestämd idag och det gillar du verkligen att vara. Det är så sällan som du får möjligheten att bestämma så mycket som du får just nu och det är en frihet som du både tycker är jobbig och fantastisk på samma gång. Kvällen blir social.

Skorpionen 23/10-21/11

Du vet att du kommer få mothugg när du lyfter ett visst ämne idag. Eftersom du är beredd på det så har du också förberett ett eldtal. Det här är något du verkligen vill och du tänker inte ge dig innan du drivit igenom din idé. Kvällen blir lugn och harmonisk.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en ganska händelselös dag och det tycker du är skönt. Du gillar att kontrast i vardagen och den senaste tiden har det varit mycket så det behövs lite slentrian för att du ska få tid att fundera över livet. Just nu står du inför ett stort val.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är lite nervös idag. Du ska träffa en person som du inte sett på ett tag och du vill att hen ska bli imponerad av din utveckling den senaste tiden. Idag springer du även på en person som du har en lite annorlunda relation till. Det blir ett stelt möte.

Vattumannen 20/1-18/2

Var inte rädd för att säga vad du tycker och tänker. Du har respekt i din omgivning så din åsikt räknas helt klart. Ibland så ger du inte själv tillräckligt med värde. Kvällen handlar om roliga nyheter. Det du får höra är både oväntat och välkommet.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att erkänna att du gjort fel, särskilt när det rör sig om något som du borde kunna utan och innantill. Tänk på att alla kan göra ett misstag, det handlar bara om att dina tankar vandrar iväg, något de gör de alldeles för ofta just nu.

1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud