Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop måndag 25/7

25 juli, 2022

Väduren 21/3-19/4

På måndagen trasslar du till det lite för dig. Du tror att du har koll, men i själva verket så har du väldigt lite kontroll över det som sker. Det handlar främst om att det finns människor i din närhet som tenderar att sätta sig på tvären.

Oxen 20/4-20/5

Under måndagen försöker du lyssna in en kollega som du inte arbetat med på länge. Du vet att hen kan var ganska knepig och hen går absolut inte att lita på men för dig är det ändå viktigt att ha en proffsig relation. Kvällen handlar om familjen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du förstår inte riktigt vad det är du gjort för fel, men du inser att en vän av någon anledning är sur på dig. Det hjälper inte att försöka fråga eftersom du inte får något riktigt svar. Tid är den bästa lösningen på det här problemet. Låt situationen få läka ut.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns humor och livsglädje i ditt tecken den här måndagen. Oavsett om du arbetar eller är ledig så njuter du lite extra av livet just nu. Det kan var så att du är nyförälskad, men det kan också röra sig om en mer allmän förälskelse till livet.

Lejonet 23/7-22/8

Du satsar på säkra kort den här dagen. Du vill gärna vinna en viss intern tävling och då kan du inte chansa. Det här verkar vara en ständigt pågående kamp mellan dig och en vän eller kollega. Kvällen blir lugn men väldigt givande och mysig.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag går det inte fort, men det struntar du i. Man måste få dagar då man är allt annat än effektiv och idag är en sådan dag. Är det fint väder så är du utomhus så mycket du kan. Naturen får dig att känna lugn och du tänker som bäst när du är utomhus.

Vågen 23/9-22/10

Det finns något trotsigt över ditt tecken den här måndagen. Om någon chef eller annan auktoritet försöker tvinga dig till något så kommer du med största sannolikhet att sätta dig på tvären istället för att kompromissa som du brukar göra.

Skorpionen 23/10-21/11

Under måndagen blir du irriterad på en person för att hen lägger sig i hela tiden. Du vet att det dels är hens sätt, men också att hen gör det av omtanke, men det hindrar inte att du blir arg. Kvällen blir skön, social och kan bjuda på kreativa inslag.

Skytten 22/11-21/12

Du har en del att fundera på den här måndagen. Mycket handlar om vad du vill och vad du kan göra men också om hur du kan använda dig av din kreativitet i din vardag. En konflikt kan eskalera den här dagen. Försök att inte blir uppretad.

Stenbocken 22/12-19/1

Du vet vad du vill, men det är inte särskilt ovanligt när det kommer till just Stenbocken. Det som är annorlunda är att du också kan tänka dig alternativa förslag. Du brukar inte vara särskilt flexibel, men det är du verkligen idag.

Vattumannen 20/1-18/2

Du blir irriterad på en organisation eller en person som är en riktig paragrafryttare. Du vet att hen bara försöker vara korrekt, men det blir lite mycket av det goda ibland. Som Vattuman föredrar du flexibilitet framför att man håller stenhårt på principer.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är på ett strålande gott humör trots att det är måndag. Det kan handla om att du är ledig eller så är det bara ganska lugnt och skönt på ditt arbete just nu. Det finns möjligheter att du springer in i en gammal förälskelse idag och det rör upp känslor.

1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud