Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop söndag 24/7

24 juli, 2022

Väduren 21/3-19/4

Du ser inte skogen för alla träd just nu och det gör att du kanske missar möjligheter. Det handlar om att ta ett steg tillbaka för att få en bättre överblick på den situation som du för tillfället befinner dig i. Försök att tänka mer objektivt.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen blir en blandning av lugn och stress. Det är mycket att göra samtidigt så betar du av saker i snabb takt eftersom du har en klar plan. Du kan vara lite trött idag eftersom du kom i säng rent sent på kvällen. Kvällen handlar om att träffa vänner.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du surar även om du inte vill medge det högt. Vissa saker har inte gått helt efter planerna och det har lett till att du har fått kompromissa med vissa av dina visioner. Tvillingen gillar inte att kompromissa vilket gör dig grinig.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att träffa en person som du tycker väldigt mycket om. Det kanske inte bli så långt eller så intensivt som du hoppats på. Men det blir en trevlig och lättsam dag som skapar ett sug efter mer. Du kan inte få nog av den här personen.

Lejonet 23/7-22/8

Det finns olika sätt att uttrycka sig på och idag säger din partner eller vän något som sårar dig mer än du vill erkänna högt. Du vet att det inte är elakt menat, men du känner dig ändå förrådd och besviken. Du döljer dina känslor väl.

Jungfrun 23/8-22/9

Under söndagen har du möjlighet att göra lite mer kreativa och stimulerande saker. Det kan vara en utflykt eller ett projekt hemma. Det blir en bra och avslappnande dag som ger dig både vila och stimulans på samma gång.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en risk för impulsköp idag så om du inte vill komma hemma med en massa kassar med saker som du egentligen inte behöver så bör du undvika centrum och gallerior. Det här inkluderar även matbutiker och loppisar.

Skorpionen 23/10-21/11

Du är lite seg den här söndagen och är du ledig kanske det blir en pyjamasdag hemma. Du är omotiverad både till träning, städning eller andra projekt. För dig är högsta vinsten att kunna ligga i sängen och titta på film eller serier.

Skytten 22/11-21/12

Du undersöker en möjlighet att utveckla en idé som du har. Det är bara en skiss i ditt huvud än så länge, men du vet att det finns en möjlighet att tjäna pengar på den om du bara lyckas att sälja in din idé hos andra som kan hjälpa till och sjösätta den.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen handlar om aktivitet, vila och socialt umgänge. Det blir en bra dag som bidrar till att stärka din självkänsla. Du får en komplimang idag som både är oväntad och mer smickrande än du vill erkänna för dig själv. En bra dag med andra ord.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är en person som vill komma ut i naturen när det är vackert väder men just idag har du inte den möjligheten utan måste pyssla hemma istället. Det kan vara att det kommer gäster eller att du har projekt som bör avsluta. Kvällen blir social.

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu drar du dig för att säga vad du tycker och tänker om en viss person. Du har starka åsikter om hen och de flesta är ganska negativa medan alla andra i din omgivning tycks dyrka den här personen. Du väljer att tiga med din irritation.

1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud