Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop lördag 23/7

23 juli, 2022

Väduren 21/3-19/4

Det blir en rolig och kreativ lördag där du tar flera bra initiativ som har med utveckling och ambitioner att göra. Även om det här rör sig mer om privata mål än om regelrätt arbete så är det något som kan ge pengar om du ger det en chans.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen blir lite stressig inledningsvis. Du har mer att göra än du planerat och det skapar press. Om du bara fokuserar på en sak i taget och inte blickar för lång framåt så går det bra. Kvällen handlar om att träffa vänner, skvallra och äta god mat.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är en person som gärna gör lite som du vill och undviker regler och gränser. Idag tvingas du anpassa dig eftersom du ingår i en större grupp och då är ordning och reda viktigt. Det blir en nyttig erfarenhet för dig. Kvällen blir intressant.

Kräftan 21/6-22/7

Du har en magisk förmåga att hamna i klistret just nu. Du gör saker eller säger saker som gör din familj och vänner upprörda. Det handlar om att du har en vild påverkan i ditt tecken som får dig att tänja på gränserna mer än du brukar.

Lejonet 23/7-22/8

För dig handlar lördagen om en förälskelse. Det behöver inte vara i en person utan det kan lika väl röra sig om en plats. Den här dagen upplever du samhörighet och känslor som är starkare än du trodde var möjligt. Du inser vikten av den här dagen först i efterhand.

Jungfrun 23/8-22/9

Du tar en paus från allt idag. Det spelar ingen roll om det handlar om arbete eller familj och bostad, Du behöver få komma ut och bort från det vardagliga. För dig handlar den här dagen om att uppleva livet så som det ska upplevas.

Vågen 23/9-22/10

Du chansar på att en person känner samma sak som du men du inser ganska snabbt att du tolkat hens signaler fel. Det här kan bli pinsamt om du inte är uppriktig och erkänner vad dina avsikter var från början. Ju mer du försöker dölja ditt misstag ju jobbigare blir det.

Skorpionen 23/10-21/11

Dagen handlar om moral och etik. Du gör ett val men du är egentligen inte övertygad om det rent principiellt. Det här handlar mer om att tänka praktiskt än etiskt och det går emot vem du är som person. Det är tufft att inse att man ibland måste kompromissa.

Skytten 22/11-21/12

Du blir irriterad på en person som hela tiden lägger sig i ditt liv. Du vet att det är omtanke, men det hindrar inte att du blir arg. Försök att resonera med hen när du är lugn istället för att skälla när du blir arg. Oftast är det lättare att nå fram med logik.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här lördagen handlar om att slutföra olika projekt men också om att umgås och att äta gott. Det blir delvis en jobbig dag men också berikande och rolig. Idag får du möjligheten att använda dig av din kreativitet, fantasi och ditt ekonomiska tänkande.

Vattumannen 20/1-18/2

Du blir irriterad på dig själv för att du hela tiden glömmer småsaker. Det bästa vore om du har en lista, men Vattumannen berömmer sig själv med ett bra minne och ogillar att ta till hjälpmedel. Ibland får man inse att man inte kan komma ihåg allt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du får inte blir sårad när en släkting väljer bort dig till förmån för något annat. Du vet att det är på tiden hen blev mer självständig men det hindrar inte att du känner dig en smula övergiven. Fisken håller fast vid människor emotionellt mer än andra tecken.

1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud