Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop fredag 22/7

22 juli, 2022

Väduren 21/3-19/4

Det blir en livlig fredag och en ännu mer livlig kväll. Socialt umgänge toppar listan på aktiviteter den här dagen. Vad ni sedan hittar på tillsammans är inte lika viktigt som det faktum att ni träffas. Det finns viss personer som du saknat men som nu är hemma.

Oxen 20/4-20/5

Du gillar fredagar oavsett om du är en helgarbetare eller om du har lite lediga dagar att se fram emot. För dig är det en extra festlig stämning den här dagen och du tar tillvara på den genom att unna dig lite extra så som en god lunch och en rolig kvällsaktivitet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Fredagen handlar om att hitta rätt. Du har varit och nosat på svaret på ditt problem, men det är först idag som alla pusselbitar trillar på plats. Du inser att du varit blind för det uppenbara. Kvällen handlar om att roa sig kungligt.

Kräftan 21/6-22/7

Du brukar sällan vara den som chansar även om andra kan uppfatta dig som en risktagare. Du gillar att köra med säkra kort eftersom det ger dig det mentala lugn som du behöver. Idag däremot som vågar du chansa eftersom vinsten, om det går vägen, är så pass hög.

Lejonet 23/7-22/8

Du trillar in i ett helt nytt umgänge idag och du vet inte riktigt vad du tycker om det här personerna. Det verkar roliga och annorlunda men samtidigt så får de alla dina varningsklockor att slå allarm, Lyssna på din magkänsla, den har oftast rätt.

Jungfrun 23/8-22/9

Du är en person som vet vad du vill och när du väl bildat dig en uppfattning av läget så är det nästan omöjligt för dig att ändra åsikt. Idag bevisar du emellertid att du kan inse att du gjort en förhastad bedömning av situationen och då ändrar du din åsikt.

Vågen 23/9-22/10

Det finns ett härligt tempo i ditt tecken den här fredagen. Oavsett om du är ledig eller arbetar så vill du få så mycket gjort som möjligt. Är det ledigt kan det handla om allt från kulturella upplevelser till fysisk ansträngning. Det blir en härlig dag.

Skorpionen 23/10-21/11

Du gillar att ha färgstarka åsikter och ibland uttrycker du saker som du egentligen inte står bakom bara för att väcka en reaktion i omgivning. Idag är ett praktexempel på att du gör ett uttalande som väcker starka känslor hos dina vänner.

Skytten 22/11-21/12

Det finns inte mycket du kan förändra i din vardag just nu utan att utbilda dig vidare eller söka nytt boende/arbete. Är du missnöjd bör du tänka lite längre framåt än bara att förändra situationen du befinner dig i just nu.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en bra fredag där du äntligen börjar hitta din plats i allt som är nytt. Du känner dig mer självsäker och du vågar ta fler egna initiativ. Din handlingsförmåga och din positiva inställning imponerar. Kvällen handlar om att gå ut och ha kul.

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu har du svårt för människor som pratar innan de tänker. En vän eller kollega har en förmåga att öppna munnen och låta den ena grodan efter den andra hoppa ur. Idag säger du ifrån på skarpen och ber den här personen att vara tyst.

Fiskarna 19/2-20/3

Fredagen handlar om att vara på rätt plats vid rätt tillfälle och det kommer att visa sig ganska besvärligt. Främst handlar den om att vara organiserad och att vara ute i god tid. Två saker som inte är Fiskens starkaste sida. Försök fokusera på det som är viktigt.

1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud