Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop torsdag 21/7

21 juli, 2022

Väduren 21/3-19/4

Det finns inte mycket du kan påverka när det kommer till någon annans beslut, hur gärna du än vill. Vad du kan göra är att se till att påverka de delar du faktiskt har ett inflytande över. Det är just det som den här dagen handlar om.

Oxen 20/4-20/5

På torsdagen slappna du av rejält. Du är klar med alla måsten och för dig blir den här dagen något av en paus. Är det fint väder är du gärna utomhus så mycket som möjligt. Du njuter av att kunna vara nära naturen. Kvällen handlar om frågor som rör en resa.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det är full fart på dig idag, i alla fall om du lyckas komma upp ur sängen i tid. Du har svårt att sitta still och den rastlösheten kommer bland annat från Solen. Det här är en bra dag att börja med projekt som du skjutit upp alldeles för länge.

Kräftan 21/6-22/7

Du är inne i en social period och Venus placeringa kan gör dig lite kärlekskrank. Kräftan är en romantiker och drömmer ofta om den stora kärleken, det gör att du kan bli blind för det som du redan har i ditt liv. Idag umgås du med dina vänner.

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en vilja att upptäcka livet i ditt tecken och en härliga aptit på livet. Samtidigt ser du ut att vara stressad, särskilt om du arbetar. Du vill så mycket att det ofta slutar med att du tar på dig alldeles för mycket ansvar. Våga säga nej.

Jungfrun 23/8-22/9

Du är inne i en period då du mycket hellre är utomhus än inomhus. Den här dagen handlar om närheten till naturen och om att njuta av de små guldkornen i livet. Precis som din syster tecken är du en person som uppskattar lyx i vardagen.

Vågen 23/9-22/10

Du drar dig undan för att få vara ifred idag. Det har varit alldeles för mycket intryck den senaste tiden och du har inte gett dig tid att smälta allt som hänt. Den här dagen handlar om reflektion och om att acceptera det som du inte kan förändra.

Skorpionen 23/10-21/11

Du satsar på att vara först med det mesta idag. Genom att ligga i startgropen redan på morgonen garanterar du att du faktiskt är riktigt produktiv på förmiddagen. Det ger dig ett större svängrum att göra lite mer vad du vill på eftermiddagen.

Skytten 22/11-21/12

Du försöker att inte påverka en familjemedlems beslut men det är svårt att vara tyst när hen, i dina ögon, är på väg att begå ett misstag. Försök lita mer på att din släkting faktiskt vet vad hen håller på med. Ibland är det viktigt att kunna släppa kontrollen.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här torsdagen handlar om att vara upp tidigt och sent i säng. Oavsett hur aktiv du är den här dagen så blir du trött. Du behöver vila, men en siesta är knappast svaret. Försök att komma i säng så tidigt som det bara går, bra sömn är viktigt för dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är på ett strålande gott humör idag. Äntligen går saker din väg och du känner att du börjar få grepp om en ganska trasslig situation som du varit inblandad i. Kvällen handlar om familjen och om att göra saker tillsammans.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är gärna utomhus och njuter av sommaren den här torsdagen. Har du semester blir det en skön och slö dag där fokus ligger på att leva livet. Jobbar du så unnar du dig ändå lite extra eftersom det är sommar.Det blir en riktigt bra dag.

1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud