Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop onsdag 20/7

20 juli, 2022

Väduren 21/3-19/4

Det blir en intressant onsdag som handlar mer om vad du inte kan än det som du behärskar. Du får testa din gränser på ett helt nytt sätt och det blir en rolig och lärorik upplevelse. För att den här dagen ska kunna ge så mycket som möjligt bör du vara ödmjuk.

Oxen 20/4-20/5

Du är lite trött på vissa personer den här dagen, men du gör ditt bästa för att hålla masken trots att det periodvis bubblar inombord. Om du fokuserar dig på ditt och undviker att störa dig på andra så kan det blir en ganska skön dag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du försöker etablera nya vanor men det är svårare än det låter. Du har en vision av hur du vill att ditt liv ska se ut men den visionen kan vara svår att få ihop med en stökig vardag och en allmän trötthet. Vad du behöver är att hitta vardagsinspiration.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns något envist i ditt tecken som gör att du kan driva igenom det mesta oavsett om det gäller arbete eller privatliv. Du ger inte upp om du får ett nej, du hittar bara nya sätt att nå dina mål och det här är en egenskap som hjälper dig idag.

Lejonet 23/7-22/8

Du brukar inte vara så långsint, men på grund av inflytande från Oxen har du väldigt svårt att förlåta och gå vidare just nu. En person kliver dig på tårna idag och det är något som du kommer att betala igen i slutet av sommaren. Som sagt du glömmer ingenting.

Jungfrun 23/8-22/9

Du funderar mycket på hur du ska kunna få till stånd en viss tillställning utan att det kostar för mycket pengar. Din vilja att fira går inte ihop med din ekonomi. Var kreativ, ordna ett knytis där alla är med och bidrar och du kan stå för dekor och lokal.

Vågen 23/9-22/10

Du blir väldigt frustrerad när saker inte går din väg idag. Du glömmer bort att det här är ett område som du är relativt ny på och att du borde ge dig själv en chans att få lära dig mer innan du går vidare. Kvällen handlar om starka känslor.

Skorpionen 23/10-21/11

Du tycker lite synd om en vän som gång på gång blir ignorerad av den person hen helst vill vara nära. Du ser att hen blir utnyttjad men du vet också att när det kommer till den här personen är din vän både blind och döv. Det är inte mycket du kan göra.

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen blir ovanligt kreativ och du låter din fantasi och din skaparkraft gå hand i hand. Om du arbetar förvånar du din chef med dina inovativa idéer. Privat försöker du skapa något till hemmet. Du vill verkligen boa in dig just nu.

Stenbocken 22/12-19/1

Du fick en släng av dåligt självförtroende i förra veckan och det håller delvis i sig. Mot slutet av den här dagen inträffar något som får allt att vända, du inser hur mycket resultat allt hårt arbete har gett och att din dipp bara var en engångsföreteelse.

Vattumannen 20/1-18/2

Under onsdagen bygger du vidare på något som du påbörjat under förra veckan. Du inser till din glädje att du faktiskt börjar få ordning på ett väldigt trassligt projekt och du kan äntligen ana ljuset i tunnelns slut. Kvällen blir rolig.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen är det viktigt att inte bli förvånad när du hör en chef nämna vissa siffror. Även om det låter otroligt är det bra om du håller masken och kollar upp fakta vid ett senare tillfälle. Är du ledig kretsar den här dagen kring din privata ekonomi.

1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud