Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop tisdag 19/7

19 juli, 2022

Väduren 21/3-19/4

Du är arg, upprörd och förorättad. En person som du känner har precis lyckats kliva på alla dina ömma tår samtidigt och hen har inte ens sinnesnärvaro nog att be om ursäkt. Du vill påpeka hur illa den här personen uppfört sig, men det rinnar bara av hen.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en väldigt lugn tisdag där du kan arbeta systematiskt och utan stress. Du känner dig på gott humör och du har inget emot att vara ensam om du jobbar. Har du semester kan du också tillbringa dagen solo men då med en aktivitet som inspirerar.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under tisdagen försöker du hitta en arbetsrytm som passar dig. Om du är ledig så har du svårt att motivera dig att göra något nyttigt. Du vill helst bara ligga i en hängmatta och äta praliner och titta på film. Arbetar du försöker du smita lite tidigare.

Kräftan 21/6-22/7

Den här tisdagen slår ditt hjärta en bakåtvolt när du plötsligt springer på en gammal förälskelse. Det här mötet får dig att inse att dina känslor varken är döda eller begravda. Beroende på hur din privatliv ser ut kan det blir en besvärlig situation.

Lejonet 23/7-22/8

Du ruser från ett projekt till ett annat och stressen får dig att slarva med saker som kräver noggrannhet. Egentligen skulle du spara tid genom att jobba långsammare eftersom då skulle du göra färre misstag. Kvällen blir roligare än dagen.

Jungfrun 23/8-22/9

Du försöker tillföra energi i en grupp som har glidit in i likgiltighet. Du vet att det här är festliga och påhittiga personer men just nu verkar det inte finnas någon ork till nya äventyr. Det här är något du tänker att ändra på. Du är full av idéer.

Vågen 23/9-22/10

Du försöker upprätta någon slags förtroende mellan dig och en kollega/bekant. Ni är väldigt olika som person så ditt försök att komma hen närmare går sådär. Du jobbar bättre om du känner en person bra medan din kollega är tvärtemot.

Skorpionen 23/10-21/11

Under tisdagen försöker du utmana ditt sätt att tänka. Du gillar att vara kreativ, men ibland så kör du fast i de vanliga mönstren. Ett sätt att komma från rutintänk och vanor är miljöombyte. Även om det bara är en tågresa bort så blir det en ny upplevelse.

Skytten 22/11-21/12

Du stretar emot något som din vän vill väldigt mycket. Du är egentligen inte så motsträvig som du verkar vara, men det har blivit något av din princip att inte ge efter för lätt. Kvällen handlar om en fest eller en spontan utflykt.

Stenbocken 22/12-19/1

Du vill så mycket men just nu verkar inget riktigt gå din väg. Du kanske ska stanna upp en liten stund och tänka om. Du är inne på rätt spår men har valt en lite tuffare väg. Om du tänker om kommer du kunna underlätta för dig själv.

Vattumannen 20/1-18/2

Det är din envishet som hjälper dig när du kör fast idag. Tack vare envishet lånad från jord i kombination med din egna visionära förmåga kan du lösa de tuffaste utmaningarna. Kvällen handlar om att ha skoj och om att träffa vänner.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vill inte visa att du vet en hemlighet men du är ganska dålig på att hålla masken. Det finns få personer som lever ut sina känslor så mycket i sin mimik som du gör. Under kvällen får du en chockerande men samtidigt intressant nyhet.

1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud