Dagens horoskop ELLE

dagens horoskop måndag 18/7

18 juli, 2022

Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar om en nystart och om förmågan att ändra på en inslagen väg. Det kanske inte blir en lätt dag men den kommer att kännas både produktiv och värdefull. Under måndagen omvärderar du flera olika åsikter som du har.

Oxen 20/4-20/5

Der finns inget rätt och fel den här måndagen utan följ dina instinkter så leder de dig in på ett bra spår. Oavsett vad du gör med den här dagen så har du en lugn energi och de gör att människor dras till din sida. Du får vänner och kollegor att må bra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Måndagen handlar om att fullfölja en plan som du har. Du påbörjade den förra veckan men du har inte hunnit avsluta den ännu. Under helgen har du fått idéer om förändring och förbättring av din ursprungliga vision. Nu vill du prova dina idéer.

Kräftan 21/6-22/7

Du tar fram starka åsikter för att visa att du inte är en mes men effekten kan lätt blir den motsatta. Det är så uppenbart att du gör det här för att imponera att det kan hända att du framstår som vek snarare än stark. Kanske borde du byta strategi.

Lejonet 23/7-22/8

Måndagen handlar om att anstränga sig fysiskt och om att se resultat växa fram. Det blir en intressant och händelserik dag som utvecklas i en riktning som du inte kunnat förutse. Kvällen handlar om nya miljöer, gamla vänner och gemensamma upplevelser.

Jungfrun 23/8-22/9

Det finns en hel del saker som du borde vara ärlig med, men av rädsla eller osäkerhet så behåller du dem för dig själv. Du behöver känna dig trygg för att öppna upp dig när det kommer till dina sårbara punkter och det märks tydligt idag.

Vågen 23/9-22/10

Du chansar lite idag och det ger dig faktiskt ett bättre resultat än förväntat. Du inser att du är inne på helt rätt spår, men att du kanske bör göra några korrigeringar innan du genomför din ideé i full skala. Kvällen blir rolig.

Skorpionen 23/10-21/11

Du satsar fullt ut den här måndagen och det betalar tillbaka sig innan kvällen. När du vågar ta ut svängarna på det sättet så får du ett resultat som du nästan inte vågat drömma om. Du känner dig våghalsig och modig. Kvällen blir ganska lugn.

Skytten 22/11-21/12

Du diskuterar och tjafsar med en äldre släkting idag. Trots att ni älskar varandra så har ni svårt att hålla sams. Du vill en sak och hen anser att du är dum och naiv som inte planerar dina aktiviteter bättre. Själv anser du att det är bäst att följa din instinkt.

Stenbocken 22/12-19/1

På måndagen får du ett nytt sällskap på jobbet. Det blir en dag som handlar om att lära sig saker och om att vara noggrann. Som tur är så gillar Stenbocken den här typen av struktur och du kommer mycket väl överens med din nya kollega.

Vattumannen 20/1-18/2

Vissa personer kan lätt bidra till dålig stämning och det är lite ditt jobb att försöka tona ned de här personernas påverkan på gruppen. Det blir en kämpig men också väldigt givande inledning på den här veckan. Kvällen handlar om en investering.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vill visa vem du är och det gör du genom att ta flera bra initiativ. Du kanske inte är en ledare, men du är bra på att få alla att känna sig engagerade och det är den styrkan du plockar fram idag. Kvällen handlar om uteliv och om familjen.

1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud