Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop söndag 17/7

17 juli, 2022

Väduren 21/3-19/4

Det blir som det blir idag. Låt dagen få tala till dig och gör det du känner för. Väduren är en fri själ som behöver dagar som är som ett oskrivet kort. Vardagen är så pass rutinbunden att du bör unna dig vissa fria dagar på helgen för att må bra.

Oxen 20/4-20/5

Idag vill du ingenting. Om du kan så stannar du i sängen hela dagen men det troligaste är att du stannar inom närområdet. För att få upp lite energi är det bra att tvinga sig själv till rörelse oavsett om det är en promenad eller ett gymbesök.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är utomhus så mycket du kan den här söndagen. Får du själv välja så ägnar du dagen åt äventyr och åt att upptäcka nya områden. Det blir en härlig, rolig och berikande dag som avslutas med en kulturell upplevelse.

Kräftan 21/6-22/7

Du tar återigen kontakt med en person som varit väldigt upptagen. Du känner ett behov av att få ses och få prata med hen. Varje gång ni träffas är det som om en pusselbit av ditt liv faller på plats. Den här personen gör dig hel i hjärtat.

Lejonet 23/7-22/8

Det finns ingenting du kan säga eller göra för att förändra den situation som du befinner dig i. Det är bara att acceptera att du klantat till och att du bör dra ett streck över det som hänt och blicka framåt. Kvällen handlar om skvaller.

Jungfrun 23/8-22/9

Det blir en lite rolig och annorlunda söndag där vissa personer som du vanligtvis inte träffar plötsligt hamnar mitt i ditt fokus. Låt dig dras med av dagens händelser utan att ifrågasätta så mycket. Njut av nuet och av människorna omkring dig.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en ganska lågmäld söndag där du inte gör så mycket. Det mesta kretsar kring ett val och för din del kan det ta lång tid att bestämma dig, särskilt i en så komplex fråga som det här. Du vill tänka igenom varje alternativ ordentligt.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag låter du kreativiteten få flöda fritt. Genom att släppa loss på det här sättet ser du världen lite annorlunda. Du blir lyckligare och mindre kritisk mot din omgivning när du använder dig av din konstnärliga sida. Kvällen handlar om en unik matupplevelse.

Skytten 22/11-21/12

Det finns ingen logik i det som händer idag så försök inte hitta svar när det inte finns några. För att överleva och komma helskinnad ur den här söndagen bör du vara flexibel, lyhörd och positiv. Använd dig av din charm när saker trasslar till sig.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen blir en stressig dag där du känner press för att du inte hinner med allt du vill göra. Du försöker att fokusera, men någon stjäl din uppmärksamhet hela tiden och det gör det svårt att koncentrera sig. Kvällen handlar om fysisk aktivitet.

Vattumannen 20/1-18/2

Du kan bli irriterad på en person som du tycker tar alldeles för mycket plats just nu. Du har försökt att antyda för hen att hen borde ta ett steg tillbaka och låta andra få ta plats men personen ifråga lyssnar inte på det örat. Hen är självcentrerad.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir rolig, trivsam och inspirerande. Du umgås med de personer som betyder mest för dig och det ger dig massor av positiv energi. Det blir en dag av återhämtning och njutning. Idag unnar du dig allt som är gott och allt du vill ha.

1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud