Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop lördag 16/7

16 juli, 2022

Väduren 21/3-19/4

På lördagen försöker du komma överens med en person som kan vara ganska snarstucken. Du brukar inte ha några problem med att lirka med den här typen av människor men just idag tar det emot. Håll dig undan hen istället för att konfrontera hen.

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om att fixa lite omkring dig och om att ta det lugnt och vila. Du är ganska trött trots att veckan varit förhållandevis lugn. Kvällen handlar om familjen och om att äta och laga god mat. För dig är just matlagningen en av livet höjdpunkter.

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu så blir du lätt irriterad på människorna omkring dig. Du har svårt att acceptera oliktänkande, trots att du vet att det är grunden i samhället. Din vresighet kommer från Månen och är en snabbt avtagande påverkan.

Kräftan 21/6-22/7

Du är vetgirig och letar information som du tror du behöver. Din nyfikenhet driver dig till att ställa frågor som du egentligen inte vill ha svaret på. När du väl får veta sanningen är det svårt att ta tillbaka det. Ibland bör man tänka sig för innan man öppnar munnen.

Lejonet 23/7-22/8

Du är en person som verkligen kan vara både hård och omtänksam på samma gång. Idag visar du prov på båda delarna när du pushar en släkting bara för att du vet att det är det bästa du kan göra för att hjälpa hen. Kvällen handlar om vänner.

Jungfrun 23/8-22/9

Det finns något segt i ditt tecken som gör att du inte riktigt kommer igång fast du försöker. Det är en trötthet som biter sig fast och blir kvar även när du vilar. Vad du egentligen behöver är ett rejält miljöombyte. Nya intryck kan pigga upp.

Vågen 23/9-22/10

Du försöker vara tålmodig med det är inte din starkaste sidan den här dagen. Du är ivrig att se resultat och det kan hända att du driver på din vän lite väl mycket. Försök se situationen hur hens perspektiv. Vissa idéer tar tid innan de slår rot.

Skorpionen 23/10-21/11

Dagen handlar om både inom och utomhus aktiviteter. Det blir en rolig och annorlunda lördag som bjuder på nya upplevelser och främmande idéer. Som tur är har du lätt för att suga in det som är främmande och ta till dig allt nytt med glädje.

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen tycks du arbeta antingen på jobbet eller hemma. Du har själv tagit på dig en hel del av de här sysslorna men det betyder inte att du gillar att göra dem. Vissa personer i din närhet får helt enkelt stå ut med ditt befogande gnäll.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen blir en mysig dag där du umgås med dina vänner och bara har trevligt. Oavsett om ni är ute på äventyr eller bara hemma och tar det lugnt så handlar den här dagen om gemenskap och om att njuta av livet. Kvällen blir ganska tidig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du kommer gärna ut och rör på dig lite den här dagen. Du behöver aktivitet för att kontrastera mot vardagens passivitet. Idag får du höra skvaller om en kollega och den här informationen gör dig uppriktigt upprörd. Du brukar inte bli så här orolig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du funderar mycket över framtiden just nu. Det kan handla om ditt boende för mycket i ditt horoskop kretsar kring just hus och hem. Det verkar komma en förändring men det är oklart om det är du själv eller en yttre påverkan som orsakar den.

1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud