Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop fredag 15/7

15 juli, 2022

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen försöker du att acklimatisera dig till en ny miljö. Även om det är roligt så finns det vissa saker med allt det nya som kan vara besvärliga. Det kan vara nya uppgifter, värme eller annorlunda seder. Låt dig få tid att smälta allt.

Oxen 20/4-20/5

På fredagen är du på riktigt gott humör. Den här dagen handlar om att ha kul, att prata med människor och att njuta av det faktum att fredagsstämning råder. Det här är en dag då du unnar dig det lilla extra som ger dig en guldkant på tillvaron.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du sicksackar dig mellan olika hinder och det går riktigt bra. Du lyckas undvika katastrofer och lyckas stävja de mindre problem som du stöter på. Mycket handlar om din grundinställning den här dagen. När du är positiv klarar du det mesta.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en positiv drivkraft i dig just nu som ger dig orken att fortsätta oavsett om det gäller arbete eller privat problem. Du tacklar det mesta med ett gott humör och en tilltro till att allt kommer att gå riktigt bra. Bara du vill så kan du.

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en bra fredag oavsett om du arbetar eller är ledig. Har du semester så har du lite mer frihet att göra som du vill den här dagen men även om du arbetar så kan du anpassa både schema och arbetsbörda den här dagen. Kvällen blir härlig.

Jungfrun 23/8-22/9

Du satsar allt på ett kort idag och det visar sig vara ett klokt beslut. Genom att våga chansa kan du också ta hem den emotionella storvinsten. Ibland kan du vara lite väl försiktig när det kommer till frågor som rör hjärtat, men inte idag. Idag är du modig.

Vågen 23/9-22/10

Du pendlar lite fram och tillbaka vilket i och för sig är ganska vanligt när det kommer till Vågen och till att fatta beslut. Det som skiljer den här dagen från andra är att det beslut som du ska fatta borde vara helt självklart, men det är det inte för dig.

Skorpionen 23/10-21/11

Du har en hel del saker som du vill vara med på idag, men frågan är om du har gjort en realistisk bedömning av vilken tid du har. När det rör saker som du tycker är kul blir du lite av något tidsoptimism. Kvällen blir intressant ur ett socialt perspektiv.

Skytten 22/11-21/12

Du drar dig för att säga sanningen till en chef eftersom det kommer att få dig att framstå i dålig dager även om du faktiskt inte gjort något direkt fel. Det här blir något av ett moraliskt dilemma för din del. Kvällen blir stressig men rolig.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns mycket att fundera på just nu. Du erbjuds massor av möjligheter vilket är kul samtidigt som det är väldigt förvirrande. Alla tycks vilja ha dig oavsett om det gäller arbete, en privat satsning eller relationer. Du är inte van vid att vara så populär.

Vattumannen 20/1-18/2

Under fredagen har du möjlighet att göra något som är kul eller ägna kvällen åt att knyta kontakter. Det kan bli ett svårt val eftersom du egentligen vill göra båda delarna. Kanske kan du dela upp eftermiddagen och kvällen så du slipper att välja.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är ofta irriterad både på dig själv och på en familjemedlem. Den senaste tiden har er kommunikation varit ganska dålig och trots att du försöker jobba på att förbättra er relation så skär det sig. Distans vara ett alternativ under en period.

1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud