Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop torsdag 14/7

14 juli, 2022

Väduren 21/3-19/4

På torsdagen väntar stordåd, i alla fall är det vad du förväntar dig av dig själv. Det här är en dag som du sett fram emot länge, både när det kommer till att utmana dig själv men också i fråga om hur mycket nytt ska få lära dig. Det blir en bra dag.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen inleds lite struligt. Det kan vara personer som är sjuka, möten som blir inställda eller resor som blir försenade. oavsett vad du drabbas av så behåller du lugnet och fokuserar på att lösa ett problem i taget. På kvällen belönar du dig själv för din insats.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är väldigt social idag och det kan hända att både arbete och aktiviteter får stå tillbaka för att du ska kunna lägga tid på att prata och umgås med kollegor och vänner. Idag finns det möjlighet att du är spontan och tar en aw eller ett oplanerat restaurangbesök.

Kräftan 21/6-22/7

Idag är en dag som du sett fram emot. Det blir en dag som uppfyller alla dina förväntningar och lite till. Du njuter verkligen av att umgås med en viss person och dina känslor växer sig starkare för hen. Det är något hos den här personen som är beroendeframkallande.

Lejonet 23/7-22/8

Du söker upp en person idag för att få ett besked men frågan är om det du får höra inte väcker mer frågor än det ger svar. Du känner en oro att du missat något väsentligt i den här diskussionen och du vet inte hur du ska få tillgång till den informationen.

Jungfrun 23/8-22/9

Det blir en händelserik dag som kan delas in i två avsnitt. Ett där du far och flyger som en ilsken geting på jakt efter något eller någon . Den andra delen av dagen är mer harmonisk och handlar om att landa i ett lugn som andas sommar och lättja.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en rolig och omväxlande dag där du både tillbringar tid utom och inomhus. Du har många järn i elden och det är inte säkert att varken din familj eller dina vänner hänger med i svängarna. Kvällen handlar om ett positivt val som du står inför.

Skorpionen 23/10-21/11

Du är flexibel och det underlättar så här på sommaren då alla planer kan ändras och ställas in med kort varsel. Istället för att bekymra dig om sånt som inte blir av så njuter du av de aktiviteter som du har möjlighet att delta i. En bra inställning.

Skytten 22/11-21/12

Du går till attack idag eftersom du tänker att det är ditt bästa försvar. Hela situationen handlar om din osäkerhet och om att du känner dig utpekad. Din reaktion kan väcka förvåning och i viss mån ilska hos de personer som blir utsatta för din vrede.

Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen handlar om vänskap och om att umgås med personer från din ungdom eller barndom. Det blir mycket värme, minnen men också lite vemod eftersom det får dig att inse att det här är ett avslutat kapitel i ditt liv. Kvällen handlar om nya utmaningar.

Vattumannen 20/1-18/2

Du utökar ditt ansvarsområde både för att du vill det men också för att det inte finns så mycket alternativ. Se bara till att du blir ihågkommen och belönad för din insats. Det är inte alltid som den här typen av uppoffring får ett erkännande.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är osäker på vad du ska svara en vän som försöker locka med dig på äventyr idag. Visst låter det spännande och frestande men samtidigt känner du dig själv tillräckligt väl för att veta att du troligtvis kommer att backa ur när det kommer till kritan.

1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud