Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop onsdag 13/7

13 juli, 2022

Väduren 21/3-19/4

Du tänker mycket den här onsdagen. Det finns en oro som rör framtiden och vilken väg du ska välja. Det verkar som du delvis står inför ett vägval och det är det som gör dig så fundersam. Kvällen handlar om att utveckla och om att utvecklas.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir en lugn dag oavsett om du jobbar eller inte. Fokus ligger till stor del på att lägga upp ditt arbete eller dina aktiviteter så som du vill ha dem. Du har väldigt stor frihet just nu och det gör att du skapar dina egna ramar för att trivas.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du kan vara ganska ovillig att lyssna på människors råd till dig just nu. Det finns en strävan att helt följa ditt eget huvud och det spelar ingen roll om det rör sig arbetet eller din privata tid. När det kommer till familjen så råder det en kall stämning mellan dig och en släkting.

Kräftan 21/6-22/7

Idag lyckas du äntligen boka in en träff med den person som du helst vill spendera tid med. Kräftor äger ingen falsk stolthet när det kommer till känslor. Du är kapabel att både tjata och tigga om det hjälper dig att nå dina mål. Kräftan vet vad hen vill.

Lejonet 23/7-22/8

Du är velig när det kommer till relationer just nu. Du har lätt för att bli förälskad men du vill inte alltid agera på dina känslor eftersom du är rädd för att blir sårad eller uppbunden. I ett förhållande kan det här ta sig i uttryck att du tar ett steg tillbaka.

Jungfrun 23/8-22/9

Du är kritisk mot det mesta just nu, både när det gäller dig själv och andra. Vad du glömmer är att du ofta sätter ribban för godkänt rätt så högt och det gör det svårt för människor i din omgivning att leva upp till dina förväntningar. Kvällen handlar om att ha kul.

Vågen 23/9-22/10

Du styr dig själv i mångt och mycket just nu och det upplever du som både bra och dåligt. Du tycker att det är skönt att slippa anpassa sig, men samtidigt tycker du det är tråkigt eftersom du är så social och du gärna vill ha människor omkring dig.

Skorpionen 23/10-21/11

Det finns så mycket som du vill ta itu med just nu att det blir svårt att organisera upp allt på ett strukturerat sätt. Du påbörjar ett antal olika projekt som du inte kommer ha tid att avsluta inom den närmaste framtiden. Din ambition överstiger din ork.

Skytten 22/11-21/12

Under onsdagen vill du gärna visa upp dina bästa sidor för en ny bekantskap. Du är charmig, lättsam och oemotståndlig och du behåller dina mindre sympatiska sidor dolda. Det blir en bra dag där tonvikten ligger på att ha kul och på att vara spontan.

Stenbocken 22/12-19/1

På onsdagen utmanas du både fysiskt och intellektuellt. Det blir en rolig dag som går snabbt. På eftermiddagen får du möjligheten att testa dina gränser fysiskt och det visar sig att den tid du lagt ned på att komma i form har gett goda resultat.

Vattumannen 20/1-18/2

Du undrar en hel del över en kollega som uppför sig underligt. Du brukar sällan ha problem med att läsa av människor, men just den här personen är lite udda, både i sitt sätt och i sitt förhållande till andra. Kvällen handlar om god mat och om att knyta kontakter.

Fiskarna 19/2-20/3

Du kan vara rätt så lättsårad och det visar du exempel på idag. Du blir ledsen över en person som du tycker är onödigt spydig mot dig. Kvällen handlar om att vara ute och röra på sig. Du tycker att det är skönt med lite frisk luft, det får dig att rensa tankarna.

1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud