Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop tisdag 12/7

12 juli, 2022

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen blir intressant och lärorik om du bara håller ögon och öron öppna. Ibland fokuserar du så mycket på det du själv vill säga att du glömmer bort att lära dig av andra. Kvällen blir intressant och väldigt aktiv. Du lyckas spränga gränser.

Oxen 20/4-20/5

Under tisdagen tar du ett djupt andetag och andas in lugn och ro. Det blir en bra dag som lockar till skratt och till ett mer impulsivt beteende. Det är sällan du göra saker spontant men idag kan det bli både utflykter och aw med vänner och kollegor.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en bestämd gräns som du inte bör överskrida och just därför blir du frestad att testa den. Tvillingarna hatar begränsningar för det får dem att känna sig instängda. Försök att hålla dig inom ramarna, du tjänar inget på ett övertramp.

Kräftan 21/6-22/7

Du har så mycket som du vill säga en vän, men du vet inte hur du ska få fram de rätta orden. Det blir mest skratt och ytlig konversation när ni väl ses, men du skulle vilja tränga in under ytan på hen. Den här personen har alltid fascinerat dig.

Lejonet 23/7-22/8

Du sluter ett avtal med dig själv idag som gäller hur du ska agera gentemot en person som går dig på nerverna. Hen kan vara väldigt intensiv på ett jobbigt sätt, men du vet att det delvis är ditt eget fel eftersom du blir så kall i hens närhet.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag är du lekfull, nyfiken och charmerande. Det är inte ofta som man ser den ganska allvarliga och praktiska Jungfrun släppa på alla hämningar på det här sättet. Du påverkas positivt av eld och det gör dig generellt mer spontan och busig.

Vågen 23/9-22/10

Under den här dagen vill du bara vara hemma och fundera över livet. Jobbar du så märks din ovilja mot allt och alla väldigt tydligt och är du ledig så försöker du avskärma dig från världen. Du är inne i period då du behöver få tänka.

Skorpionen 23/10-21/11

Du är på ett väldigt bra humör idag och din glädje smittar av sig på din omgivning. Är du ledig så glittrar du lite extra. Du är betydligt mer harmonisk och lugn idag jämfört med måndagen. Kvällen handlar om en flirt och om en komplimang.

Skytten 22/11-21/12

Du är ganska lat idag och det irriterar en familjemedlem eller en kollega. Hen vill att du ska anstränga dig lite mer, men det har du ingen lust med. Du vill bara ta det lugnt och inte göra någonting extra. Kvällen handlar om att agera förnuftigt i en ekonomisk fråga.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen blir intensiv och går fort vilket passar dig bra. Just nu är dina dagar väldigt ordnande oavsett om du är ledig eller jobbar. Det finns struktur och regelbundenhet något som gör dig varm i hjärtat. Idag anstränger du dig lite extra när det kommer till en privat satsning.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tänker mycket framåt just nu och det gör att du periodvis kommer ifrån nuet. Du skulle behöva lite mer nutidsförankring. Visst är det bra att planera framåt men glöm inte bort att njuta av nuet på samma gång. Kvällen handlar om familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Under tisdagen tar du dig vatten över huvudet. Det kan gälla ett privat projekt eller någon arbetsuppgift som du slänger dig in i utan att behärska den. Var inte rädd för att be om hjälp om du kör fast. Kvällen kan bjuda på romantik.

1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud