Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop måndag 11/7

11 juli, 2022

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir en nystart för din del. Det kan vara annorlunda uppgifter på jobbet eller så handlar det om att njuta av att vara lat och ledig. Oavsett vad det gäller så känner du dig glad och förväntansfull. Dagen handlar även om att tackla problem.

Oxen 20/4-20/5

Du börjar komma in i ett bra tempo som passar dig. Om förra veckan handlade om att etablera nya rutiner och avsluta olika projekt så handlar den här veckan om att komma in i sommarlunken oavsett om du är ledig eller jobbar. Det blir en bra dag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns något behagligt och vilsamt över ditt tecken just nu. Det är som om alla ambitioner, all oro och all vardagsstress sjunker undan och du tar ett djupt andetag och andas in sommaren. Dagen handlar även om ett spännande möte med en ny person.

Kräftan 21/6-22/7

Du tänker väldigt mycket på en person som du vet ligger lite utom din räckvidd. Det kan vara geografiskt avstånd eller bara det faktum att ni glidit ifrån varandra de senaste åren som skapar den här klyftan mellan er. Du vill förändra er relation och få den att bli starkare.

Lejonet 23/7-22/8

Under måndagen ligger fokus på detaljer och det är något som Lejonet tycker är tråkigt. Du gillar de stora sammanhangen och att få flyt på saker. När det kommer till piller så blir du lätt rastlös något som märks tydligt på dig idag.

Jungfrun 23/8-22/9

Under den här dagen är det viktigt att inte stressa. Du behöver inte jaga upp dig när du är sent ute till möten eller resor. Ta ett djupt andetag och försök att lösa problemet istället för att stressa upp dig. Idag får du viktiga ekonomiska nyheter.

Vågen 23/9-22/10

Du drar dig undan för att få vara ifred. Det kan bero på att du jobbar mer effektivt när du är själv eller att du helt enkelt behöver vara ifred med dina tankar. Det har varit mycket den senaste tiden och du behöver tid att begrunda allt som hänt.

Skorpionen 23/10-21/11

Under måndagen är du gärna utomhus om vädret samarbetar. Är du ledig föredrar du stadspuls framför hav eller natur, men om du ändå tillbringar dagen vid en strand så är du med säkerhet ute och rör på dig en del. Just nu är du väldigt rastlös.

Skytten 22/11-21/12

Det finns humor och värme i ditt tecken som gör dig oemotståndlig för både din partner och dina vänner. Just nu svärmar alla omkring dig som flugor kring en sockerbit och du älskar att vara i centrum för all uppmärksamhet.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen handlar om att hitta en rytm som passar dig. Det är mycket nytt på gång i ditt liv och för dig handlar det om att skapa rutiner och om att se till att hitta en struktur i allt det nya. En vän vill väldigt gärna träffa dig och hen hör av sig frekvent.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är väldigt splittrad oavsett om du arbetar eller är ledig. Du har så mycket att tänka på att inget blir gjort ordentligt. Du borde satsa på en lista där du betar av en sak i taget och hittar en struktur, något som inte finns i ditt sätt att arbeta idag.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här måndagen försöker du medla mellan två vänner som inte kan hålla sams. Du vet att en av anledningarna till att du här båda ofta ryker ihop är att de är så lika, något som de själva aldrig skulle erkänna högt. Kvällen handlar om djur.

1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud