Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop söndag 10/7

10 juli, 2022

Väduren 21/3-19/4

Under söndagen planerar du en hel del inför nästa vecka. Trots att Väduren sällan är den som är mest strukturerad så har du insett värdet av att ha någorlunda koll. Under eftermiddagen passar du på att utöva en hobby eller sport som du gillar.

Oxen 20/4-20/5

På söndagen är det lugn och ro som gäller. Oavsett om du arbetar eller är ledig så vägrar du att stressa. Du tar dig tid att göra saker på rätt sätt och du njuter av att se hur resultaten växer fram. Har du möjlighet tillbringar du en hel del tid ensam den här dagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en del frågetecken beträffande ditt arbete och hur snabbt du kan utföra det. Du gillar inte att någon lägger sig i ditt sätt att jobba, samtidigt så vet du att det här är en typ av kritik som du måste tåla. Privat kan det uppstå en del diskussioner.

Kräftan 21/6-22/7

Du mäter dina krafter med antingen familj eller vänner idag. Det kan gälla fysisk prestation eller allmänbildning, det viktiga för dig att få glänsa och det gör du. Dagen handlar även om att kombinera funktion och skönhet något du tycker är kul.

Lejonet 23/7-22/8

Du blir lätt irriterad på människor den här söndagen. Det är som om du har alla nerver utanpå kroppen och du kan inte riktigt bestämma dig för hur du ska agera i olika situationer. Ta ett steg tillbaka och funder igenom ditt beteende.

Jungfrun 23/8-22/9

Söndagen handlar om att ta det lugnt och om att hämta krafter. Det blir en bra och utvecklande dag där du tillåts vara mer kreativ än i vardagen. Det här är en dag då du verkligen kan ta ut svängarna ordentligt. Kvällen handlar om att ha tillit.

Vågen 23/9-22/10

Du sätter dina nära framför dig själv idag och det är något som borde uppskattas mer än det gör. Tyvärr är din familj eller vänner bortskämda med ditt omtänksamma sätt. Tänk inte bara på andra utan skäm bort dig själv lite.

Skorpionen 23/10-21/11

Den här dagen blir ganska stressigt trots att du vet att du borde varva ned och vila. Du har en förmåga att ta på dig alldeles för mycket olika projekt och det resulterar i att du inte får den vila som du skulle behöva ha på helgen. Försök att sänka tempot.

Skytten 22/11-21/1

Det finns en del saker som du borde fundera över idag. Mycket handlar om hur du är som person i din arbetsroll. Ibland så tar du på dig alldeles för mycket ansvar trots att du inte får den uppskattning som du förtjänar för din insats. Lär dig säga nej.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen handlar om att fokusera framåt. Du sätter upp nya mål och du jobbar på att förändra vissa sidor hos dig själv som du egentligen inte gillar men du inte orkar ta tag i. Det blir en dag som handlar om framtiden och om ambition.

Vattumannen 20/1-18/2

Du vet att du inte kan manipulera en familjemedlem att göra så som du vill, men det förhindrar ändå inte att du försöker. Du är en person som kan vara envis om det gäller något som du brinner för. Kvällen blir harmonisk och väldigt mysig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är kanske inte den morgonpiggaste av människor men idag försöker du ändå komma upp i tid. Det handlar både om att skaffa sig goda vanor när du är ledig och om någon aktivitet som du gärna vill vara med på. Kvällen blir intressant.

1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud