Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop lördag 9/7

09 juli, 2022

Väduren 21/3-19/4

Det blir en bra och lagom tidig inledning på helgen. För dig är sömnen A och O om du ska behålla ditt soliga humör. Idag både sover du ut och äter bra vilket gör att du tar dig an hela lördagen med en härlig positiv energi. Du får människor att le idag.

Oxen 20/4-20/5

Det blir lite stressigt inledningsvis den här lördagen, men du betar av en sak i taget och då blir det bra till slut. Du vet vad du ska göra och arbetar du så sitter rutinerna som de ska. Kvällen handlar om familjen eller om nära vänner.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du kan ha lite problem med sömnen just nu och det kan spegla sig i hur mycket du orkar ta dig för när du väl är vaken. Du borde försöka jobba mer aktivt med att få ordning på dina sömnvanor. Det du bör börja med är att hitta ett sätt att rensa tankarna.

1:53

Efter reklamen: Sommarhoroskop 2022

(1:53)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Ibland skryter du lite väl mycket och då kan du mötas av människor som ifrågasätter dig. Du behöver få ur dig det du är stolt över och dina nära vänner bör de ha överseende med den här sidan av din personlighet.

Lejonet 23/7-22/8

Du lever på helt andra villkor än du gjorde för bara ett par månader sedan. Det kan vara arbetslivet som har förändrats eller din boendesituation. Oavsett vad det är som är annorlunda så behöver du den här dagen för att skapa en trevnad i din närmiljö.

Jungfrun 23/8-22/9

Under lördagen är du gärna utomhus så mycket som du bara kan. Du älskar ljuset, vinden och solen. Det finns få personer som kan samla så mycket energi i naturen som just jordtecken. Vad du behöver är en möjlighet att få tänka ifred idag.

Vågen 23/9-22/10

Du springer lite hit och dit som en yr höna just nu och det beror främst på att du inte vet riktigt i vilken ände du ska börja. Du har höga ambitioner men ingen riktig plan. Kanske är det bäst att börja från början med att strukturera och skapa en plan.

Skorpionen 23/10-21/11

Under lördagen tar du till vara på en möjlighet som både är unik och annorlunda. Du blev överraskad av det här erbjudandet, och du inser också värdet i det du får lära dig den här dagen. Det blir en mäktig upplevelse som du kommer ha med dig länge.

Skytten 22/11-21/12

Du kan vara väldigt reserverad mot nya människor men det är också en av anledningarna till att många fascineras av dig och vill lära känna dig. Idag träffar du flera nya människor som blir tagna med storm av din karisma och din integritet.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att göra saker enligt en plan. Du vet vad du ska göra och du betar av en sak i taget med en militärisk precision. På eftermiddagen unnar du dig lite frihet och kanske något som är gott. Kvällen handlar om ny vänskap.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är lite misstänksam när det kommer till en person som du inte känner så väl men som du instinktivt känner betyder trubbel. Hens involvering i ditt liv är oklar, men det är tydligt det här är en person som du inte kommer att slippa undan.

Fiskarna 19/2-20/3

Lördagen handlar om stora beslut och om små val. Det blir en lärorik dag där du tvingas att konfrontera din egen velighet och fatta beslut på vaga grunder. Oavsett hur dagen slutar kommer du ändå vara nöjd med din egen insats.