Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop fredag 8/7

08 juli, 2022

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen försöker du att inte stressa upp dig trots att du vet att det är mycket som du planerat som du inte hunnit med. Du känner ett krav på att prestera och det kan ibland gör dig handlingsförlamad. Idag blir du snarare passiv.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen är den dag som du älskar mest på hela veckan oavsett hur planerna för helgen ser ut. Idag är det ett betydligt lugnare tempo än det brukar vara på fredagen och det ger dig möjlighet att varva ned både fysiskt och psykiskt. En bra dag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du blir lite överambitiös den här dagen. Det handlar om att du gärna vill bevisa varför du är värd att satsas på oavsett om det handlar om arbete, en hobby eller en relation. Du ska inte behöva bevisa dig värdig, du är bra precis som du är.

2:04

Efter reklamen: Astrorummet: Trailer

(2:04)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Under den här dagen har du lite svårt med fantasin och det beror på att din härskarplanet Månen står i en ogynnsam position. Det hämmar både din kreativitet och din intuitiva förmåga så lita inte allt för mycket på din magkänsla idag.

Lejonet 23/7-22/8

Du dra en hel grupp över samma kam och det gör att du missar en del pärlor som ingår i just det här sällskapet. Du ska inte vara så snar till att döma bara för att de yttre ramarna är desamma. Bli bättre på att ge människor en andra chans.

Jungfrun 23/8-22/9

Du tar för dig idag och du visar att du kan stå i centrum för uppmärksamhet utan att du tycker att det är obehagligt. Jungfrun brukar oftast vara en ledare som styr bakom scenen snarare än på, men idag både vill du och får du skina som den stjärna du är.

Vågen 23/9-22/10

Under den här fredagen tar du tag i ett antal projekt som har med ditt arbete att göra. Det kan vara ett avslut inför semestern eller bara att du knyter ihop säcken innan helgen. Fredagskvällen ser trevlig ut och bjuder på ett impulsivt inslag.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag låter du ditt konstnärliga öga få bestämma vilken inriktning de uppgifter du har ska ta. Genom att vara lite mer kreativ än vanligt så visar du att ditt arbete inte bara behöver utföras med precision utan att det kan behöva något extra som lyfter det lite till.

Skytten 22/11-21/12

Du har inte så mycket att säga en person som sårat dina känslor djupt. Hen kan be om ursäkt gång på gång men det ändrar ingenting i din värld. För dig har den här personen förstört tilliten och grunden för den intima vänskap som ni hade.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen handlar både om att fokusera på dina mål och jobba hårt men också om att träffa trevliga människor, äta gott och bara njuta lite av livet och sommaren. Stenbocken är en av få människor som vet hur man kan kombinera lättja och arbete.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en bra fredag, till stor del för att du bestämt att det ska bli en bra fredag. Du vill njuta av den här sommaren och då tar du tillvara på varje möjlighet att göra vardagen till något extra. Idag kan det vara ett restaurangbesök eller en hederlig AW.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är gärna med barn eller djur den här fredagen. På något sätt kan du slappna av och vara mer dig själv när du umgås med just de två grupperna. Det finns inte samma krav på socialt spel när det kommer till just barn och djur.