Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop torsdag 7/7

07 juli, 2022

Väduren 21/3-19/4

På torsdagen har du massor av energi och det speglas i de aktiviteter som du planerar oavsett om det är arbete eller nöjen. Dagen flyter på bra och du njuter oavsett vart du befinner dig. Under eftermiddagen kan du behöva en powernap.

Oxen 20/4-20/5

Du har känt dig lite underskattad periodvis på jobbet men idag får du så mycket ros att du nästan rodnar. Sug i dig istället för att fundera över om du förtjänar det. Det gör du med tanke på hur mycket engagemang som du lägger ner på ditt arbete och hur bra du är.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här torsdagen blir du riktigt glad när en kollega eller vän visar hur mycket hen uppskattar dig. Det är sällan som du känner dig så nära människor som du gör just nu och din värme och ditt sociala sätt drar nya människor till dig.

1:53

Efter reklamen: Sommarhoroskop 2022

(1:53)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Du kan vara nog så ilsken när du vill och det visar du prov på idag. Att förutsätta att Kräftan inte har humör är väldigt illa, du försöker bara hålla det i schack när du tänker på gruppens bästa men idag är den en person som gör en grov överträdelse i dina ögon.

Lejonet 23/7-22/8

Du är charmen själv just nu. Ditt skratt smittar, din humor berusar och framförallt så har du ett sätt som får varje person som umgås med dig att känna sig speciell och utvald. Som singel har du goda möjligheter att träffa någon den närmaste tiden.

Jungfrun 23/8-22/9

Det finns så mycket härlig energi i ditt tecken just nu att man inte kan tveka på att du både är en kraft att räkna med och en vän att lita på. Jordtecken är väldigt lojala mot sina vänner och du är inget undantag. Idag visar du varför du är en så bra vän.

Vågen 23/9-22/10

Du tar på dig saker som ligger utanför ditt område och när du tvingas att ta så stort ansvar blir det inte bra. Ni skulle behöva vara fler som delar på den här bördan och det har du lyft med din chef vid ett antal gånger. Idag kommer något att gå snett.

Skorpionen 23/10-21/11

Du har svårt att acceptera vissa bekanta eller kollegor. Skorpionen kan vara ganska snäv i sin bedömning av människor och passar man inte in så har man inget i hens liv att göra. Vissa kollegor kan uppleva dig som svår medan andra älskar dig.

Skytten 22/11-21/12

Du tar stora omvägar för att undvika en person som du helt enkelt inte gillar. Hen är för gapig, tar för stor plats och har för mycket ego för din smak, lite lik dig i din sämre stunder med andra ord. Kvällen blir aktiv och troligtvis utomhus.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är en person som kan vara väldigt duktig och ambitiös när du känner att du har ett mål att kämpa för. Nyligen har det hänt något som gör att du blivit mer motiverad än du varit på länge, något som tar sig i uttryck i ditt agerande idag.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är tacksam att kunna stötta och hjälpa en ung vän eller släkting som kan behöva vägledning, råd och uppmuntran. Du kan både vara hens största fan club och hen värsta domare på samma gång. Idag visar du prov på det förstnämnda.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vill gärna spendera mer tid utomhus nu det är sommar. Vädret spelar inte så stor roll, du anpassar dig efter omständigheterna. Är du ledig så upptäcker du gärna närområdet i den region du befinner dig i. Det blir små dagsutflykter.