Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop onsdag 6/7

06 juli, 2022

Väduren 21/3-19/4

Under onsdagen väntar en hel del arbete som har med rutin och fasta tider att göra. Det här är egentligen inte din melodi. Väduren föredrar att jobba lite mer fritt men just nu ges du inte den valmöjligheten. Kvällen blir mer kreativ än dagen.

Oxen 20/4-20/5

På onsdagen har du fullt fokus på de uppgifter du ska ta dig igenom. Du vet att ju mer du hinner den här dagen ju bättre ligger du till framöver. Du gillar att vara steget före både privat på på arbetet. Kvälle kretsar kring familjen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är in i själen trött och har du inte semester så känner du att du behöver en. Om du arbetar är det bra om du drar ned lite på tempot och om du försöker att inte stressa. När du väl är ledig ska du göra saker som stimulerar dig mentalt.

1:53

Efter reklamen: Sommarhoroskop 2022

(1:53)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Under onsdagen försöker du göra om vissa saker som har blivit fel. Du tycker det är nästan lite som att få en andra chans och det är det inte så ofta människor får. Kvällen handlar om en väldigt envis släkting som vägrar att ta goda råd från någon.

Lejonet 23/7-22/8

Du pratar mycket idag och det innebär att du inte får så mycket gjort som du hade hoppats på. Din sociala sida tar över helt och du glömmer nästan bort att du har ett arbete att utföra. Kvällen handlar om att ha roligt tillsammans med dina vänner.

Jungfrun 23/8-22/9

Du är trött och sliten, något som sätter sig på ditt humör. Det finns en risk att du fräser åt kollegor som inte gjort något fel och det kan såra dem. Under eftermiddagen får du ett glädjande besked beträffande dina sommarplaner.

Vågen 23/9-22/10

Du kan vara rätt så tjurig den här onsdagen. Det handlar till viss del om att du känner dig överkörd och att människor inte lyssnar på dig. Kvällen bjuder på roliga och annorlunda nyheter. Ta till vara på den här möjligheten att umgås med dina vänner.

Skorpionen 23/10-21/11

Dagen blir rolig och varierande. Du har så mycket som du vill göra men tiden räcker helt enkelt inte till. Du får lov att börja prioritera något som du tycker extremt illa om. Kvällen blir rolig men ganska fysiskt utmanande. Du testar din gränser.

Skytten 22/11-21/12

Just nu är det drama i nästan alla av dina relationer. Du har svårt att dra jämt med dina familj och du blir ofta irriterad på din partner. I grund och botten handlar hela situationen om kommunikationsbrist. Försök att blir bättre på att förmedla dina känslor.

Stenbocken 22/12-19/1

Du var inställd på en sak den här onsdagen, men plötsligt ska du göra något helt annat. Stenbocken har svårt för den här typen av tvära kast, men du inser värdet av att vara flexibel så du biter ihop och hugger i istället för att klaga.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag glömmer du bort att fråga en familjemedlem om hens åsikt när det gäller ett beslut som innefattar hela familjen. Det här misstaget kan kosta dig dyrt och du riskerar att bli utsatt för iskall kyla från din släkting. Kvällen handlar om att vara ute och att vara aktiv.

Fiskarna 19/2-20/3

Onsdagen blir rolig och lite annorlunda. Du har många järn i elden men du styr upp allt på ett föredömligt sätt. Just nu visar du prov på kreativt tänkande och en annorlunda problemlösning. Din taktik väcker beundra hos vissa kollegor.