Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop tisdag 5/7

05 juli, 2022

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen försöker du komma in i ett lite lugnare och mer harmoniskt tempo än det du har haft under våren. Om du fortfarande arbetar så handlar dagen om att skapa nya rutiner för sommaren och om att lära känna nya kollegor.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir lite slitsam samtidigt som den flyter på ganska bra. Du måste ta i fysiskt den här dagen, men det har du inget emot så länge du slipper stressa. En chef eller kollega stöttar dig i dina olika beslut. Är du ledig handlar dagen om att var aktiv.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tjatar på en person som är dålig på att lyssna och det gör dig lite smått galen. Du har försökt allt från hot till muta men hen är lika envis som en åsna. Här gäller det att hitta ett helt nytt sätt att tackla situationen. Var mindre tydlig och mer ledande.

1:53

Efter reklamen: Sommarhoroskop 2022

(1:53)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Tisdagen är en av de dagar du tycker sämst om i veckan utan att det egentligen finns något riktigt skäl för det. Det är som om du går in i den här dagen med en förväntan på problem. Här gäller det att bli medveten och om att din inställning är ditt problem.

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en nervositet och en förväntan i ditt horoskop. Du anar att något är på väg att ske, men du vet inte riktigt vad det är som du känner. Månen är ovanligt stark i ditt tecken och det ger dig en mer utpräglad form av intuition som du bör lyssna på.

Jungfrun 23/8-22/9

Under tisdagen är du upprörd över en persons beteende. Hen kör över alla i sin väg bara för att gynna sig själv. Du tycker väldigt illa om den här typen av egoism. I övrigt en riktigt inspirerande och kreativ dag där din konstnärliga sida kommer till sin rätt.

Vågen 23/9-22/10

Under den här dagen vill du ingenting. Du är motståndare till all form av aktivitet och du skulle stanna hemma om du kunde. Trots din motvillighet och ditt dåliga humör så blir det här en rolig och minnesvärd dag tack vare fina vänner och kollegor.

Skorpionen 23/10-21/11

Du vet att du inte borde lyssna på skvaller, men ibland är det lite för frestande att inte göra det. Du vill så gärna få information om en viss person och din enda tillgång till kunskap om hen är just visa skvaller och rykten. Hen är väldigt hemlig.

Skytten 22/11-21/12

Under den här tisdagen försöker du samla ihop information om ett projekt som du vill dra igång. Du är oftast impulsiv så den här formen av bakgrundsresearch är ganska ovanlig för Skytten. Du vill helst sätt igång så fort du får en idé.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen handlar om att ta ansvar för dina egna uppgifter men också om att styra upp andra som är lite mer fladdriga i sitt sätt att arbeta. Oavsett om du är ledig eller på jobbet så visar du goda ledaregenskaper och ett ovanligt starkt driv.

Vattumannen 20/1-18/2

Du försöker att vara mer noggrann än du egentligen behöver vara. Det handlar om att du vill garantera att du gör saker på rätt sätt och att du inte hastar igenom de uppgifter som du har. Just nu finns det en härligt positiv energi i ditt tecken.

Fiskarna 19/2-20/3

Under den här dagen väntar ett positivt formbesked för din del. Du blir nästan lite överraskad själv när du får höra hur bra du är. Även om du slitit hård och förtjänar allt ros som du får så är du ändå inte beredd på att någon annan ska lyfta din prestation.