Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop måndag 4/7

04 juli, 2022

Väduren 21/3-19/4

Du anser att den här måndagen är en början på något nytt och du har både rätt och fel samtidigt. Den här måndagen är en början men också en avslutning. Det gäller att du idag sätter den prägel som du vill att dina närmaste framtid ska ha.

Oxen 20/4-20/5

Det finns mycket att fundera på för dig idag. Lite handlar det om sommaren och om hur du ska lägga upp ditt arbete och din fritid. Du kommer också få ett förslag på jobbet där du får möjlighet att utvecklas och ta mer ansvar, något mer att fundera på.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är oroad att du inte får som du vill idag men det behöver du inte bekymra dig om. Som den här dagen utvecklas så kommer ingen av dina planer gå i lås men det innebär inte att du får möjlighet att förverkliga den vid ett senare tillfälle.

1:44

Efter reklamen: Så vet du om din crush gillar dig – baserat på deras stjärntecken

(1:44)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att inte tänka på dina privata problem under arbetstid. De tränger sig på så fort du släpper din guard och det gör att du inte är så fokuserad som du borde vara. Ett drama på jobbet skapar variation i en annars småtråkig dag.

Lejonet 23/7-22/8

Under den här måndagen är det bra om du har sovit ordentligt och att du ser till att fylla på med energi i form av mat och snacks. Du ställs inför tålamodsprövande utmaningar och då är det viktigt att energinivån inte dippar.

Jungfrun 23/8-22/9

Dagen blir rolig och ovanligt kreativ. Du får beröm för din insats på jobbet och det värmer dig hela vägen in i hjärtat. Det projekt som hyllas är något av ditt skötebarn så därför är det extra roligt att det blir uppmärksammat på ett positivt sätt.

Vågen 23/9-22/10

Under måndagen har du flera olika projekt som ligger i en uppstartsfas och det gäller att se till att det fungerar så smärtfritt som möjligt. Sommarvikarier och nyanställda kan försvåra processen, men använd dig av din pedagogiska sida så går det bra.

Skorpionen 23/10-21/11

Du är nervös och har svårt att fokusera dig på rätt saker. Du inväntar ett besked den här dagen som kan förändra din framtid. Försök att inte hänga upp så mycket av dina framtidsplaner på den här enda möjlighet, det kommer fler intressanta förslag framöver.

Skytten 22/11-21/12

Under måndagen satsar du på att vara effektiv på morgonen så du kan dra ned på tempot under dagen istället. Du tycker att det är skönt att beta av det viktigaste innan lunch. Kvällen handlar om ett nytt intresse eller hobby som du har.

Stenbocken 22/12-19/1

Du startar upp något nytt idag och det är både roligt, skrämmande och annorlunda. Du känner av tvånget att axla mer ansvar samtidigt som du vet att du växer som bäst när det ställs höga krav på dig.Kvällen handlar om att träna.

Vattumannen 20/1-18/2

Under den här dagen är det bra om du försöker fokusera på att göra en sak i taget och inte stressar igenom några resultat. Om du är lagom effektiv så kan du uträtta storverk, det är när du blir stressad som saker börjar glida dig ur händerna.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att vara närvarande i nuet, något som du kan ha problem med. Fisken är en drömmande varelse som tillbringar lika stor del i framtiden och i det förflutna som i nuet. Idag möts du av en person som är din raka motsats i allt.