Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop söndag 3/7

03 juli, 2022

Väduren 21/3-19/4

Söndagen blir den dag då du försöker att hjälpa en släkting som trasslat in sig ekonomiskt. Även om det här problemet inte riktigt faller inom din expertis så inser du att du ändå vet betydligt mer om hur situationen ska hanteras jämfört med din släkting.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir rolig, aktiv men också periodvis tålamodsprövande. Du verkar vara på väg från en plats till en annan och det kräver en kombination av inre lugn och humor. Mycket sker den här dagen men du tar varje problem som en utmaning.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vill gärna prata med en vän om dina funderingar men hen tycks vara upptagen idag. Du kanske bör hitta någon annan att bolla dina idéer med eftersom det enda du inte har gott om när det gäller det här beslutet är tid. Kvällen blir intressant.

1:26

Efter reklamen: Bröllopsdatumet du bör undvika 2022 – enligt astrologin

(1:26)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Du gör av med en hel del pengar idag på saker som du vill ha med egentligen inte behöver. Den här typen av impulsshopping är ett sätt för dig att döva dina egentliga problem som tycks ha med ditt arbete eller utbildning att göra.

Lejonet 23/7-22/8

Under söndagen försöker du ta det lugnt och vila upp dig. Du slarvar ofta både med mat och sömn, något som du kan känna av idag. Om du fokuserar på ditt välbefinnande och skämmer bort dig själv lite så blir det en härlig dag.

Jungfrun 23/8-22/9

Under den här dagen är det viktigt att du inte tar saker för givna. Du hamnar i en situation som vid första anblicken kan verka vara på ett sätt men om du tränger in under ytan kommer du att märka att många av dina första antaganden är helt felaktiga.

Vågen 23/9-22/10

Du känner ett moraliskt ansvar för en yngre person och därför blir du väldigt orolig när hen ger sig in i något som du inte tror hen är redo för. Du har försökt att föra det här ämnet på tal, men personen i fråga är för envis för att lyssna.

Skorpionen 23/10-21/11

Dagen utvecklar sig på ett sätt som kan vara ganska annorlunda mot de planer som du har från början. Här gäller det att bara flyta med och se vad som händer. Ditt horoskop antyder att stora förändringar kan ta sin början den här söndagen.

Skytten 22/11-21/12

Du driver med en person som inte har någon humor och det gör att det uppstår en ganska kylig stämning mellan er. För dig är din humor ett sätt att bryta isen medan den här personen anser att du uppför dig respektlös. Nu borde kanske försöka prata .

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen blir stressig, jobbig men också väldigt rolig och annorlunda. Du upplever nya miljöer vilket kan vara inspirerande. Ditt sätt att hantera de problem som uppstår beror till stor del på hur utvilad och positiv du känner dig från början av dagen.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tacklar den här dagen full med energisk energi och du kan bli lite irriterad på vissa familjemedlemmar som inte alls är lika motiverade och redo som du är. Försök att hjälpa istället för att skälla. Idag får du njuta av en unik matupplevelse.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är arg och irriterad på en viss person för att hen inte lyssnar på de råd hen fått. Du har flera gånger påpekat värdet i den här informationen men hen väljer att helt strunta i det och istället agera efter sitt eget huvud.