Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop lördag 2/7

02 juli, 2022

Väduren 21/3-19/4

På lördagen startar du en diskussion som du inte är beredd att avsluta. Du inser halvvägs igenom din väns svar att det finns saker som du mår bättre av att inte veta, men när man väl tagit upp ett ämne är det svårt att backa.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen handlar om att bara ta det lugnt och njuta av livet. det blir en lat dag som bjuder på stillsamma nöjen. Idag kan du även vara åskådare på en tävling eller något liknande. det kan bli en riktig nagelbitare. Här gäller det att ha is i magen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här dagen försöker du aktivera dig och träffa vänner. Det var länge sedan som du gick in för att vara social på samma sätt som idag. Vanligtvis brukar du tacka ja till inviter men det är sällan du som tar initiativet.

1:53

Efter reklamen: Sommarhoroskop 2022

(1:53)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att slappna av och och om återhämtning. Det blir en lugn dag där du passar på att njuta av hemmet och av att få möjligheten att sova ut ordentligt. Kvällen bjuder på nöjen. Det blir en rolig men sen kväll.

Lejonet 23/7-22/8

Du tillbringar gärna lördagen utomhus. Du behöver lite distans från din vardag och det får du genom att utöva en hobby. Dagen blir rolig, lite spännande och på många sätt utmanande. Under eftermiddagen möter du en person som gör ett starkt intryck.

Jungfrun 23/8-22/9

Du är lite trött på att hela tiden komma sist i din väns prioritetslista. Du har många gånger påpekat att du kommer inte alltid att finnas där så fort hen behöver dig. Det bevisar du idag genom att inte svara när personen ifråga ringer.

Vågen 23/9-22/10

Under lördagen har du fullt upp både med ett privat projekt och med att umgås med familjen. Det blir en dag som kretsar kring släkten och kring dina nära och kära. Under kvällen tackar du nej till en invit som du får av en vän.

Skorpionen 23/10-21/11

Det finns en trötthet och en uppgivenhet i ditt tecken idag. Lite handlar det om att du anser att du inte räcker till, men det handlar även om att du är orolig att du ger för mycket av dig själv på arbetet. En tanke väl värd att fundera på.

Skytten 22/11-21/12

Det finns en hel del sorgsenhet i ditt tecken idag. Du verkar ta farväl av en person eller plats och det svider till lite i hjärtat. Dagen handlar om nuet men också om framtiden. Ditt farväl är ett sätt att gå vidare trots att det gör ont.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen blir rolig och utmanande. Du träffar vänner och nya bekanta. För första gången känner du dig lika charmig som andra upplever dig. Det blir en härlig och annorlunda dag. Ta till vara på nuet och nuet av det faktum att du är ledig.

Vattumannen 20/1-18/2

Under dagen vill du vara på flera platser samtidigt och det är omöjligt. Du får helt enkelt välja något och det vill du inte. Idag får du också möjligheten att heja på i en sport eller ett evenemang. Det blir en rolig och väldigt aktiv lördag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att vara inomhus den här dagen. Naturen drar i dig hela tiden och om du av någon anledning måste arbeta så har du svårt att fokusera på det du vill få gjort. Kvällen handlar om familjen, om att träffa vänner och om att njuta av livet.