Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop lördag 7/1

07 januari, 2023

Väduren 21/3-19/4

Lördagen handlar om att säga ja till det oväntade och om att inte låta dina egna fördomar få bilda en mur som sträcker sig mellan dig och nya äventyr. Du brukade vara modigare innan Corona, men nu har du blivit lite mer försiktig av dig.

Oxen 20/4-20/5

Idag tar du det lugnt och umgås med din familj. Det blir en stillsam dag där du främst njuter av livet och av att inte göra så mycket alls. Ibland behövs det en dag där du bara är utan att ha förväntningar, varken på dig själv eller andra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag tvingar du dig själv att medge att du har haft fel och det svider. Du är inte en person som ber om ursäkt men idag känner du dig tvungen till det. Även om det är lite förödmjukande så är det också skönt att faktiskt kunna medge att saker gått galet.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Lördagen handlar om vänskap, om kärlek om att släppa in någon i sitt liv men också om att kunna sätta gränser. Det blir en lärorik och bitvis tuff dag där du inser ett och annat både om dig och om dina vänner. Kvällen handlar om humor.

Lejonet 23/7-22/8

Det finns skratt och äventyr i ditt tecken, särskilt om du befinner dig utomlands. Du tar till vara på den här dagen till fullo och du låter inte ett ögonblick gå förbi där du inte njuter. Dagen handlar också om att kunna möta främlingar på samma sätt som du möter en vän.

Jungfrun 23/8-22/9

Du är ganska sur idag men du gör ditt bästa för att dölja dina känslor för att du vet att det inte hjälper att gå omkring och vara irriterad. Din strategi är att lura dig själv att du är glad så till den grad att du går på det. En strategi som fungerar.

Vågen 23/9-22/10

Det finns humor och glädje i den här lördagen. Du träffar vänner, skämmer bort dig själv en smula och du njuter av livet och av dagen. Det blir en härlig och energigivande lördag där du kan öppna upp dig och våga visa dina känslor.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag hamnar du i en situation där du känner dig obekväm, men du gör ändå ditt bästa för att bjuda på dig själv. Du kan vara fantastiskt charmerande när du vill och idag vill du verkligen. En ny bekantskap blir förtrollad av din utstrålning.

Skytten 22/11-21/12

Du tar en person för givet och idag slår hen bakut. Hen är trött på att du hela tiden förutsätter att hen ska finnas till hands. Du blir förvånad över den här reaktionen, samtidigt förstår du varifrån den kommer. Ibland har du behandlat din vän illa.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen handlar om att tävla både för din framtid och för dig själv. Det kan vara en tävling men också en bildlig kamp som du har inom dig. Oavsett resultat handlar dagen om att göra sitt bästa och om att våga utsätta sig för en risk att förlora.

Vattumannen 20/1-18/2

Du firar med en vän idag. Det kan vara en födelsedag, en bemärkelsedag eller bara det att ni två tycker om varandra. Det blir en rolig och lite annorlunda dag där du anstränger dig för att göra din vän glad. Kvällen handlar om en stark emotionell upplevelse.

Fiskarna 19/2-20/3

Du blir tjurig när du inte får som du vill och det är ett ganska barnsligt beteende. Fisken har många kvaliteter men att bete sig vuxet är inte alltid en av dem. Anledningen till att du beter dig som du gör är närheten till dina känslor.