Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop fredag 1/7

01 juli, 2022

Väduren 21/3-19/4

Du driver rätt mycket med en kollega idag och det är inte säkert att hen förstår sig på din humor till fullo. Det finns en risk att hen blir sårad fast det inte är din avsikt att göra hen ledsen. Kvällen tycks bjuda på uteliv och fest.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir en riktigt skön dag. Det finns inga måsten utan du kan göra lite som du vill. Om du har möjlighet så spenderar du det mesta av den här dagen utomhus. För dig är vädret inte lika styrande som behovet av frisk luft och ljus.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du gnabbas med en släkting och det färgar hela den här dagen. Ni två har aldrig och kommer aldrig dra jämt. Det beror på att ni är i grund och botten väldigt lika, något ni båda vägrar att inse. Kvällen bjuder på fredagsmys och hemmabio.

1:53

Efter reklamen: Sommarhoroskop 2022

(1:53)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Du är väldigt provocerad av en person som inte ens lägger märke till dig. Hen är så upptagen av sitt eget ego att hen sällan tar sig tid att se vad som händer kring hen. Allt med den här personen retar upp dig och det visar du med besked idag.

Lejonet 23/7-22/8

Du lämnar inget åt slumpen idag och då kan det inte bli annat än bra. Ett Lejon som vill imponera misslyckas sällan. Din drivkraft i kombination med din intelligens och utstrålning garanterar att du gör succé. Kvällen blir en aningen stressig.

Jungfrun 23/8-22/9

Du har svårt att acceptera att du inte får vara med på vissa möten på jobbet. Även om du vet att det inte är riktat till dig personligen så tar du det väldigt personligt ändå. Under dagen får du höra intressanta nyheter som rör ett arbete som du är nyfiken på.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en risk att du spontanshoppar på nätet eller bara släpper loss i närmaste galleria. Ditt horoskop varnar för att du inte har särskilt bra hand med pengar och att du bör hålla dig borta från butiker som kan fresta dig. Ut i naturen med dig istället.

Skorpionen 23/10-21/11

Fredagen gör dig på gott humör. Det handlar mer om att det är fredag än att det är en i övrigt bra dag. Du gillar helt enkelt slutet på veckan oavsett om du är helgarbetare eller ledig. Idag överraskar en vän dig med riktigt goda nyheter.

Skytten 22/11-21/12

Du har svårt att acceptera att du måste rätta dig i ledet. Skytten är dålig på att anpassa sig till en grupp och det visar du idag. Även om du faktiskt försöker smälta in så lyckas du ändå sticka ut mer än alla andra. Det är bara att inse att du är unik.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen handlar om att ta det lugnt och om att njuta av livet. Det blir en härlig fredag som bjuder på god mat, en flirt, utomhusaktiviteter och massor av skratt. Om det är någon dag som du unnar dig saker så är det idag.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en lugn fredag där du passar på att sova ut och ta det lugnt. Om du arbetar kommer du troligtvis lite sent till jobbet. Har du semester så är det lättja som gäller. Du äter gott, dricker gott och njuter otroligt mycket av vänner och av nuet.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en envishet hos ditt tecken som bara brukar återfinnas i jord. Du står under en influens från Oxen och det gör att ingen kan tvinga dig att göra något du inte vill. Den här influensen hjälper dig även att fortsätta när saker går emot dig.