Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop torsdag 30/6

30 juni, 2022

VÄDUREN 21/3-19/4

Torsdagen blir inspirerande och rolig. Du testar dina gränser och du tvingar dig själv att ta fler risker än du brukar göra. Kvällen handlar om att sortera ut hemma. Du brukar ha svårt att slänga saker, men idag finns det något som motiverar dig.

OXEN 20/4-20/5

Dagen blir spännande, lite nervös och rolig. Det var länge sedan du kände ett sådant pirr av förväntan blandad med skräck som du gör idag. Det blir en dag som bjuder på en fantastisk upplevelse. Kvällen handlar om att fira och om att slappna av.

TVILLINGARNA 21/5-20/6

Du har svårt att se hur du ska ta dig an den här dagens utmaningar. Du har så många saker som du vill hinna med men du inser snabbt att din tid är begränsad. Här är det viktigt att du börjar prioritera redan från början av dagen.

1:53

Efter reklamen: Sommarhoroskop 2022

(1:53)

Slå på ljud

KRÄFTAN 21/6-22/7

Du drar dig för att bekräfta ett rykte som du hört idag. Visst är det troligtvis sant och visst har din vän rätt att få reda på vad som gäller men samtidigt vill du vara hundra procent säker innan du säger något. Ett klokt beslut från din sida.

LEJONET 23/7-22/8

Under torsdagen försöker du att utmana dig själv lite extra. Du gillar när det är fart och fläkt och det är det idag. En kollega har en förmåga att få saker om bakfoten och det kan leda till konflikt mellan er två. Kvällen kretsar kring vänskap.

JUNGFRUN 23/8-22/9

Du tar dagen lite som den kommer. Genom att inte ha förutfattade meningar så förenklar du både för dig själv och för andra. Det är inte alla som kan ha ett så öppet sinne som du kan. Kvällen blir minst dag intressant på ett annorlunda sätt.

VÅGEN 23/9-22/10

Under den här dagen vill du visa vem du är och vad du kan. Det blir en dag som utmanar och tvingar dig att tänka i nya banor. Idag får du höra ett rykte om en kollega och du börjar grubbla över om det här ryktet även kan innefattar dig.

SKORPIONEN 23/10-21/11

Du kan bli trött på unga, naiva personer som tycks leva i illusionen att allt kretsar kring dem. Idag stöter du på just den här typen av människa i ett sammanhang som kräver ett mer vuxet agerande. Säg ifrån men gör det på ett konstruktivt sätt.

SKYTTEN 22/11-21/12

Du roar dig kungligt idag och det finns många personer som inte förstår hur du kan släppa loss så här en vanlig vardag. För dig är det en av livets hemligheter att kunna vara spontan och lite galen oavsett vad det är för dag. Det är så du håller igång.

STENBOCKEN 22/12-19/1

Torsdagen kantas av nervositet och spänning, men också av positiv förväntan och glädje. Det blir en dag som bjuder på hela registret av känslor, men som slutar i dur. Du kan verkligen unna dig att fira när dagen äntligen går mot kväll.

VATTUMANNEN 20/1-18/2

Ibland kan din envishet löna sig och det ser du bevis på idag. Du lyckas få en minst lika envis person att inte bara lyssna på dig utan även ta till sig av dina råd. Det resultat som hen presterar imponerar. Kvällen blir härlig men alldeles för sen.

FISKARNA 19/2-20/3

Du rör dig i nya kretsar och det är inte säkert att du känner att du passar in. Fisken brukar vara duktig på att acklimatisera sig till nya grupper, men idag handlar det om en grupp som inte vill släppa in nya personer och då är det svårt oavsett hur positiv du är.