Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop onsdag 29/6

29 juni, 2022

Väduren 21/3-19/4

Det finns en risk att du går över gränsen idag och det är du medveten om. Samtidigt känner du att du bara måste försöka provocera fram en reaktion från din vän. Hen är alldeles för avtrubbad just nu och behöver ruskas till liv.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen handlar om att njuta av nuet, och om möjligt att få sova ut. Det var länge sedan du kunde sova utan väckarklocka en vardag så därför känns det extra lyxigt. Under dagen skämmer du bort dig själv. Kvällen bjuder på nöjen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här onsdagen kan du vara lite kort i humöret. Mars placering i förhållande till ditt horoskop är inte det bästa och det påverkar både din energinivå och ditt temperament. Kvällen blir bättre än dagen.

Kräftan 21/6-22/7

Du är lite irriterad på en person som inte lyssnar på dig. hen är alldeles för förvirrad för att göra någon riktig nytta just nu. Hen börjar på lite olika projekt här och där och inget blir varken bra eller klart. Det blir du som måste styra allt i hamn.

Lejonet 23/7-22/8

Onsdag handlar om svart eller vitt, rätt eller fel och för dig är det glasklart men inte lika tydligt för vissa av dina kollegor. Du inser till din förskräckelse att du arbetar ihop med minst en person som har en ganska stor gråskala när det kommer till etik.

Jungfrun 23/8-22/9

Under onsdagen försöker du att hinna med så mycket som möjligt. Du är stressad fast du egentligen inte borde vara det. Just nu tar du på dig mer ansvar än du behöver och det gör att du känner dig utpumpad när kvällen väl kommer.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en glädje och en harmoni i ditt tecken idag. Du har så mycket att ge och din positiva mentalitet färgar av sig på världen omkring dig. Kvällen blir härlig på på sätt och vis överraskande. Du träffar nya inspirerande människor.

Skorpionen 23/10-21/11

Du funderar en del på en utmaning som du möter den här veckan. Det är inte alldeles självklart hur du ska hantera den, men du vet att om du bara använder dig av dina talanger så kommer det att gå bra. Kvällen handlar om sport eller träning.

Skytten 22/11-21/12

Det är lättare att säga ja än nej just nu men det kommer att resultera i att du får för mycket att göra. Du måste vara realist och våga säga ifrån till din chef. Idag är en bra dag att öva på din förmåga att säga nej. Var bestämd och stå på dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns lite nervositet i ditt tecken idag samtidigt så finns det både driv, glädje och en vilja att bevisa något för dig själv. Den här dagen handlar om att förbereda sig för en privat utmaning. Kvällen blir mysig men lite för sen för din smak.

Vattumannen 20/1-18/2

Du oroar dig för att du inte ska lyckas med det du förutsatt dig idag. Det handlar om att hjälpa och stötta vissa personer som står inför olika typer av utmaningar. Under dagen inser du att du faktiskt gör ett riktigt bra jobb som stöttepelare.

Fiskarna 19/2-20/3

Onsdagen handlar om att göra saker mer för din egen skull än för andra. Det blir en givande och rolig dag där du tillåter din inspiration få flöda fritt. Under dagen får du ett fins beröm från en av dina kollegor. Kvällen handlar om att roa sig.

1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud