Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop tisdag 28/6

28 juni, 2022

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen finns det en del att fokusera på. Mycket handlar om att hitta nya sätt att utföra bekanta uppgifter. Det kan vara att ni drar ned på folk över sommaren men att det ändå är nästan lika mycket att göra. Kvällen blir rolig och utmanande.

Oxen 20/4-20/5

Under tisdagen går du helt upp i nuet. Du tänker varken fram eller tillbaka utan försöker att vara helt och fullt här. Det blir en harmonisk dag som kretsar kring de små glädjeämnena i livet. Kvällen handlar om att äta gott och umgås med trevliga människor.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att fokusera på jobbet. Du har hamnar mitt i ett drama som egentligen inte har med dig att göra men som du ändå blir indragen i. Under eftermiddagen försöker du att jämka mellan två starka viljor.

1:53

Efter reklamen: Sommarhoroskop 2022

(1:53)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Under den här här tisdagen är du ganska nöjd med att göra så lite som möjligt. Om du är ledig så njuter du till fullo av att bara vara om du arbetar så drar du ned på tempot rejält. Kvällen kan bjuda på en del fysiska utmaningar. Här gäller det att vara uthållig.

Lejonet 23/7-22/8

Under den här dagen har du svårt att samla ihop dig och fokusera på det du ska göra. Det finns så mycket spänning och förväntan i ditt horoskop att dina tankar fladdrar iväg. Du verkar invänta ett besked som du borde få när som helst.

Jungfrun 23/8-22/9

Under tisdagen har du lätt för att hamna i diskussion med olika typer av människor. Du blir lätt provocerad och du är inte rädd för att visa ditt missnöje. Under den här dagen har du även chansen att få testa på nya arbetsuppgifter.

Vågen 23/9-22/10

Du ser att det kan behövas en person som är duktig på att medla och som tur är så är det en av dina största kvaliteter. Du vet hur du ska få människor att känna sig sedda och det underlättar när man är i ett förhandlingsläge. I övrigt en lugn dag.

Skorpionen 23/10-21/11

Du har en förmåga att hamna i konstiga situationer både privat och på arbetet. Det är som om du drar till dig problem just nu. Inget är värre än att du kan lösa de dilemman som uppstår, men det blir lite bökigt. Kvällen handlar om att ha en positiv attityd.

Skytten 22/11-21/12

Du har så svårt att säga nej till en person som utnyttjar din svaghet för hen. Du är en känslomänniska och ditt agerande styrs ofta av dina känslor, något du visar prov på idag. Under eftermiddagen får du roliga nyheter som har med arbetet att göra.

Stenbocken 22/12-19/1

Du får chansen att testa dina krafter mot några som är riktigt bra. Du inser att även om du inte är där ännu så är du ganska nära och du behöver bara ta ett litet kliv till så kommer du kunna nå dina mål. Det här blir en riktigt härlig insikt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en del spännande utmaningar den här dagen, men det verkar mer handla om roliga saker än om måsten. Du upptäcker nya saker och det gör att du känner dig inspirerad och nyfiken. Kvällen handlar om att slappna av och ha trevligt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du samlar ihop dig idag för du ska förbereda något inför sommaren. Det kan vara att lämna över arbete till en kollega eller avsluta vissa projekt innan semestrarna. Det blir en ganska lugn och skön dag. Kvällen bjuder på uteliv.