Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop måndag 27/6

27 juni, 2022

Väduren 21/3-19/4

Du kan vara ganska målmedveten om det gynnar dig och idag är det verkligen till din fördel att visa precis hur fokuserad och driven du är. Du kan få både arbete och löneförhöjning om du bara spelar dina kort på rätt sätt. Visa upp din bästa sida.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir en lugn dag där du kan andas ut för första gången på länge. Du skapar dig snabbt vanor som fungerar för dig. Är du ledig njuter du lite extra. Det här är en period som du tar hand om dig själv lite extra mycket.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du drar dig undan på förmiddagen, främst för att du är trött men också för att du fungerar bättre om du får arbeta i tysthet. Dina sociala talanger fungerar som bäst efter lunch. Idag möter du en ny kollega som gör ett starkt intryck på dig.

1:53

Efter reklamen: Sommarhoroskop 2022

(1:53)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en intressant och utmanande dag där du lyckas skapa ett samförstånd mellan dig och en kollega. Trots att ni är så olika och har så olika utgångspunkt så finns det tillräckligt med gemensamma nämnare för att det ska fungera att samarbeta.

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en intressant och lärorik dag där du utvecklar och förfinar vissa idéer som du har. Lejonet kan vara väldigt kreativ och uppfinningsrik när hen vill. Under dagen möter du en person som gör ett starkt intryck på dig med sin verbala förmåga.

Jungfrun 23/8-22/9

Du fnyser lite åt tanken att en chef ska hugga in och hjälpa dig när det krisar. Det visar sig att hen är betydligt mer kompetent inom ditt område än du visste om. Det blir en ny erfarenhet att bossa över bossen och du lär dig att vara diplomatisk.

Vågen 23/9-22/10

Idag visar du att du är en kraft att räkna med. Både när det kommer till pålitlighet och när det handlar om att sätta in en högre växel. Du förvånar många och det får dig att le för dig själv. Det är alltid kul att kunna överraska positivt.

Skorpionen 23/10-21/11

Du har svårt att hålla rätt på alla siffror och papper idag. Du skulle mycket hellre vilja arbeta mer fysiskt just nu istället för att lägga så mycket tid på skrivbordsarbete. Vad du behöver är ett jobb där tankarna kan vandra fritt.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att ge igen. Skytten kan varav ganska hämndlysten när hen känner sig förolämpad eller illa behandlad. Idag planerar du hur du ska få en person att bli lika sårad som du blev av hen. En listig och lite ful plan.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen ger du järnet. Du känner att du vill bevisa för dig själv att du är på en plats där du hör hemma. Genom att lyfta dig själv bit för bit, dag bekräftar du för dig själv att du har det som krävs. Kvällen handlar om en liten flirt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har inte så mycket att göra, men det tar ändå tid för dig att varva ned efter den här stressiga våren. är du ledig så kombiner aktivitet med vila. Det kommer att vara det bästa sättet för dig att komma till ro. Jobbar du så dra ned lite på arbetstakten.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är en person som ställer höga krav på dig själv och det märks inte minst idag då du blir arg på dig själv för att du gör ett misstag. Ingen annan klandrar dig för det här så varför lägga tid och energi på att klandra dig själv. Lös problemet och gå vidare.