Dagens horoskop söndag 26/6

25 jun, 2022 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Söndagen talar sitt tydliga språk och det är ingen idé att du försöker kämpa emot ödet. Det finns planer för den här dagen som är större än dig så när du sveps med av en rad, till synes, slumpmässiga händelser är det bara att följa med strömmen.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen handlar om att gå upp tidigt och i säng sent. Det blir en dag som bjuder på miljöombyte och roliga incidenter. Den här söndagen är en dag som kommer komma upp som samtalsämne många gånger framöver. Det är bara att njuta och ha kul.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det är din stolthet som hindrar dig från att tala fritt ur ditt hjärta. Du är rädd att den respons du får inte är den du vill ha. Tänk på att när det kommer till känslor så finns det inga säkra kort. Kvällen blir en aning förvirrande och lite annorlunda.

Sommarhoroskop 2022Brand logo
Sommarhoroskop 2022

Kräftan 21/6-22/7

Du spelar ut människor mot varandra och det är du inte särskilt stolt över, men som det ser ut just nu så har du inget val om du ska kunna driva igenom din plan. Din idé kräver att ni alla ska kunna samarbeta och det är det målet du vill uppnå.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är långsint och det märks med all önskvärd tydlighet idag. Du är grinig på en person och det handlar om något hen sagt eller gjort för flera veckor sedan. Hens beteende har satt sig som en tagg i hjärtat på dig och det har du svårt att förlåta.

Jungfrun 23/8-22/9

Du gör av med alldeles för mycket pengar på onödiga prylar och saker som skapar ett habegär hos dig. Du brukar sällan vara impulsiv när det kommer till shopping men just nu finns det en påverkan som gör att du blir mer köpbenägen än du brukar vara.

Vågen 23/9-22/10

Du tar en sak i taget idag och det är bra. Om det blir för många olika bitar att hålla rätt på kommer du att blanda ihop allt och skapa en röra. Just nu har du svårt med multitasking. Ju fler bollar i luften samtidigt ju större är risken att du begår ett misstag.

Skorpionen 23/10-21/11

Du är inte med på vad en person försöker säga dig idag. Du misstänker att hen är ute efter att skapa en splittring mellan er nära vänner och det vill du inte. Samtidigt har till och med du svårt att motstå den här personens karisma och värme.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du vill bidra med det du kan idag men en kollega eller bekant vill inte släppa in dig i det här sammanhanget. Du blir lite sårad samtidigt som du till viss del kan förstå att din närvaro skulle utgöra en konkurrens. Du borde känna dig smickrad.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen handlar om stress, vila, aktivitet, ilska, njutning och glädje i en härlig mix. Det blir en lärorik dag där du tar egna initiativ, möter intressanta människor och lär dig nya saker om dig själv. Den här dagen blir en verklig upplevelse.

Vattumannen 20/1-18/2

Du kan vara väldigt fokuserad när det behövs och det gör det idag. Du räddar flera vänner och bekanta från att hamna i en riktigt besvärlig situation tack vare din uppmärksamhet. Du blir lite av en hjälte i de här personernas ögon.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att komma till rätta med ett problem som på sikt kan skapa förvirring, inte bara för dig utan för hela din familj. Dagen handlar om öppen kommunikation och om att ha högt till tak när det blir diskussioner.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons